2777
2789

خانومایی که یدونه بچه دارین علت اصلی اینکه تصمیم گرفتید یدونه بچه داشته باشید چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی تو غربت 

نداشتن کمکی

درس خوندنم خودم و همسرم 

مشکلات اقتصادی 

اما حس میکنم پسرم اذیت میشه هر چند ما تا اونجایی که بتونیم وقت میزاریم واسش 

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
رشتت چیه؟ بچه هامون همسنن منم فکر درسم چطوری تایم میزاری

دانشگام تموم شده واسه آزمون استخدامی میخوام بخونم 

اما دوری از مامانم زندگیم سخت کرده تو دوره دانشگاه پسرم میزاشتم‌ خونه مادرم اما الآن نمیدونم‌چیکار کنم 

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
زندگی تو غربت نداشتن کمکیدرس خوندنم خودم و همسرم مشکلات اقتصادی اما حس میکنم پسرم اذیت میشه هر چند م ...

من خودم یه تک فرزندم با خودم عهد بستم تا جایی که میتونم از مشکلاتم برای اونایی که تصمیم گرفتن فقط یه بچه داشته باشند بگم شاید این ظلم رو در حق بچه هامون نکنن 

ببخشید با این ادبیات میگم اما من تک فرزندی رو فقط و فقط یک ظلم پدر و مادر در حق بچشون میدونم 

خیلی سخته تو دنیا هیچ همدردی نداشته باشی تو بچگی آرزوی یه همبازی داشته باشی هر چقدر هم که پدر و مادر در حق بچشون خوبی کنن نمیتونن جای یه داداش یا آجی رو بگیرن

با خودتون فکر کنین به فرض مثال ۳۰ سال دیگه وقتی پدر و مادر از دنیا برن بچه چطوری تنهایی میتونه زندگی کنه کی می‌تونه حمایتش کنه

تنها کاری که میتونم برای نجات حداقل بقیه بچه ها انجام بدم همینه که حداقل ماماناشونو با مشکل تک فرزندی آشنا کنم خواهش میکنم این ظلم رو در حق بچه هاتون نکنین 

من خودم یک عمر به خاطر تک فرزندی خیلی عذاب کشیدم .

ناباروری ثانویه دارم. وگرنه دوتا بچه میخواستم .شکر خدا، قسمت و سرنوشتم بوده، سخت بود ولی پذیرفتمش.

لطفا پیامم رو بخون و سعی کنید لطفا این مشکل رو برطرف کنید خیلی واسه بچه سخته