2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاقم بده

806 بازدید | 42 پست

دیشب عروسی بود

شوهرم لج کرد گفت من نمیام

منم عروسی فامیل بود اصلا نمیشد نریم

پسره قبلا خاستگارم بود واس همین شوهرم ازش بدش میاد ولی اون اومد عروسی ما پول شامشم گذاشته بود حالا اگه نمی‌رفتیم میگفتن یه چی هست هنوز وسط یا میگفتن پولو گرفتن دیگه برنگشتند پشتشونو ببینن

این پسره ام مادر و پدرش مردن زیاد فامیل ندارع همین نزدیکارو دعوت کرده بودن اصلا نمیشد نریم

بعد شوهرم به من گفت تو اگه میخوای خودت تنها برو منم هرچی گفتم نمیشه تنها برم گفت پس کلا نریم نمیشد نریم منم گفتم پس تنها میرم بعدش تو راه بودیم که پیام داد اگه رفتی اسم منو نیار و این حرفا

منم نمیشد برگردم که 

رفتم دیگه

بعد اومدم خونه گفت تو اون پسره رو دوست داشتی برو طلاقنو بگیر برو خونه بابات درخواست طلاق بده نظر من برات مهم نبود و این حرفا

نمی‌دونم چیکار کنم

دیشب گفت فردا برو خونه بابات طلاقنو بگیر منم الان دارم آماده میشم برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید میرفتی ها 😐

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

راست میگه دیگ

اگ نمی‌رفتی اون مراسم ب خوشی رد میشد اینکه هر بار میگی نمیشد باید میرفتم بد بودچ فکرا میکردن همش تو ذهن خودته میتونستی با ی کلمه مریضم یا شوهرم دیر اومد یا هر بهونه دیگ ای از سرت ردشون میکردی

ببخشید ولی مقصری حق با همسرته ت خیلی نسبت ب این عروسی ک خودتم میدونی چقدر شوهرت حساس بوده رو این اقا رفتی 

جان منی❤️
منم نمیشد برگردم که رفتم دیگهبعد اومدم خونه گفت تو اون پسره رو دوست داشتی برو طلاقنو بگیر برو خونه ب ...

نرو

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

صددرصد حق با شوهرته 

شوهرت همچین کاری میکرد الان مرده زنده براش نزاشته بودی من با انصاف حرف میزنم 

برو معذرت خاهی کن همین حرفارو بهش بگو و قسم بخور دوسش داری منظوری نداشتی پسره کسیو نداشته رفتی کش نده

چون بری مطمینم دنبالت نمباد خودت باید دست از پا دراز تر برگردی

منم نمیشد برگردم که رفتم دیگهبعد اومدم خونه گفت تو اون پسره رو دوست داشتی برو طلاقنو بگیر برو خونه ب ...

واقعا ؟

چرا اینقدر بی خیالی 

وایسا خونت نرو بگو من دوست دارم بمیرم هم از این خونه نمیرم من فقط جنازم از این خونه بیرون میره

😶😶😶

جوری رفتار نکن ک اعتراض نداشته باشی و اون پیش خودش مطمئن بشه دوس داری یکی دیگ رو

واقعا چشام ۴ تا شد یکم سفت و سخت برای زندگیت تلاش کن خب

جان منی❤️