2777
2789
عنوان

اگه بگن فقط یک روز وقت داری برای زندگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا همش اینو میگید ؟

زندگی که همش این دنیا نیست به جهان دیگه هم هست که من بهش اعتقاد دارم 

ولی خوب مثل هر آدم دیگه ای تو زندگیم گناه و اشتباه هم انجام دادم که شاید تا الان فرصت جبران نبوده برام 

خدا شاهده از خوشحالی میزنم می‌رقصم نه اینکه از زندگی سیر باشم ولی مطمئن هستم اون دنیا بهتره

قطعا هم همین طوره خیلی شیرین تر و واقعی تر از این دنیای نا مراده.

مـادر.مـادر.مـادر...

حلالیتغسل ونماز‌ ویه‌روضه آقا امام‌حسین گوش میدم‌و‌گریه میکنمصلوات میفرستم تا ملک الموت تشریف بیاره

مولا علی خودش لحظه احتزار بالای سر همه شیعانش میره من لحظه فوت پدر بزرگم پیشش تو بیمارستان بودم یه دفه بزبون ترکی گفت شهرام مولام علی داره میاد لباسای منو مرتب کن بادستش داشت به در اتاق اشاره میکرد گفت شهرام سلام چرا نمیدی؟من اون موقع فکر میکردم دچار وهم و خیال شده، بعد چند لحظه دیدم تو همون حالت که یه دستش هم رو سینه اش بود چشم از دنیا رفته بود. داد بیداد کردم دکترش اومد بعد معاینه اش گفت ایشون حد اقل ۲ ساعته فوت کرده اونا هم فکر میکردن من دچار وهم و خیال شدم.

مـادر.مـادر.مـادر...

مولا علی خودش لحظه احتزار بالای سر همه شیعانش میره من لحظه فوت پدر بزرگم پیشش تو بیمارستان بودم یه د ...

درسته

خداحفظتون‌کنه

کسی‌که‌محب مولاعلی باشه‌محاله در اون لحظه حساس آقا به دادش نرسه

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!

ببخشید بچه ها یه چیزی بگم شایدم ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ولی عزیز ترین مقدس ترین و ... نمی دونم در وصفش چی تایپ کنم بهترین نعمت خدا ست.  (مادر) و دیگه توزندگی تکرار نمیشه وهمچنین پدر ولی مادر یه چیز دیگه است جنس وجودش اونقدر نااابه که نظیر نداره مواظب رفتارمون باهاش باشیم اصلا یه قداست دیگه ای داره همینجا واسه اون مادرارییکه دیگه بینمون نیستند دعا میکنم هرچند مادر هیچوقت نمیمیره و جاودانه است من که شاید بعضیاتون بدونین یه حادثه خیلی تلخ تو زندگیم اتفاق افتاد که زیروزبر شدم خانمم و عزیز دختر کوچولوم تو بغل خودم چشمای قشنگشونو واسه همیشه بستن وتنها کسیکه بغضها و اشکهامو آستین میشد و میشه مادرم بودوهست اونهم داغدیده بود عروس و نوه شو واز طرفی آب شدن من جلوی چشماش دم نزد فقط میگفت خدایا شکرت هرچی مقدر کردی قبول شوهرمو تو ۳۸ سالگی ازم گرفتی تو یه یکسال شوهر مادر و برادرمو گرفتی خم به ابرو نیاوردم ولی خدایا منو با بچه هام امتحان نکن طاقت ندارم به پسرم صبر بده بمن میگفت ازخدا صبر بخواه پسرم خوب همچین نعمتی قابل ستایش نیست ؟ همه مادرا جنس وجودشون نابه همه مادرا اسم مادر باشکوهه ما ترک ها به مادر میگیم آنا و پدر آتا میگیم عذرخواهی عمیقی میکنم از عزیزاییکه مادرشونو ازدست دادن میدونم خیلی سنگینه این فرشته رو ازدست بدی اگر احیانا تحت تاثیر روزمرگی ها سختیها یا هرچیزدیگه ای مادرتو با کلامت رفتارت رنجوندی صببح برو دستشو ببوس وازش دلجویی کن یا زنگ بزن بهش بگو که خیلی پشیمون و نادم هستی و طلب بخشش کن میبخشه شک نکن مادر مهربونی محضه.من پدرم ۳۷ یا ۳۸ سالش بود ازدنیا رفت من خاطره ای به اون شکل ازش ندارم برادر کوچیکم پندار سه ماهش بود شیرخوار بود الان پندار فوق لیسانس آی تی داره هممون درس خوندیم یه خواهر داریم بنام لاله که اونم دندونپزشکه من بیسوادشونم فوق دیپلم دارم اونم بزور گرفتم بزورمادرم چهار پسر و یک دختر هممونو سروسامون داد خودشم یه کلاس سواد نداره ولی قرآن رو مثل بلبل میخونه هممون بالتفاق روز پدر واسه مادرمون کادو میگیریم همه مادرا سرشون سلامت بلا دور ازشون اوناییکه هم از بینمون رفتن روحشون قرین با شادی صلوات.

مـادر.مـادر.مـادر...

میرم دوستمو میبینم و بغلش میکنم. جاهایی ک دوس دارم میرم و چیزایی ک دوس دارمو میخورم و چیزایی ک دوس د ...

همه اینا قبول جیغ چرامیزنی جای سواله هرچی فکر کردم دلیلی نتونستم پیدا کنم براش . وا ... جیغغ ؟؟!!! شما دخترا محشرید بخدا جیغ!!!!!😁

مـادر.مـادر.مـادر...

همه اینا قبول جیغ چرامیزنی جای سواله هرچی فکر کردم دلیلی نتونستم پیدا کنم براش . وا ... جیغغ ؟؟!!! ش ...

😐جیغ منظورم همون فریادِ از ته دله. برا همه رنجا و دردایی ک کشیدم. جیغایی ک هیچوقت هیچ جا نشد زده بشه.

دائم الخسته‌.

😐جیغ منظورم همون فریادِ از ته دله. برا همه رنجا و دردایی ک کشیدم. جیغایی ک هیچوقت هیچ جا نشد زده بش ...

میفهمم  بخدا فقط خواستم یه مزاح وشوخی باشه از این فضای مردن و این حرفا یکم فاصله بگیریم برات یه عمر باعزت حالا نمیتونم بگم طولانی شایدنخوای ولی باعزت باشه رو آرزو میکنم 

مـادر.مـادر.مـادر...