2777
2789
عنوان

شما هم این مشکل منو دارین؟

59 بازدید | 3 پست

زندگیمون اینجوره که پدر و مادرم حاضرن برای پدربزرگ مادربزرگام کل زندگی و اینده خودشون و ما رو به خطر بندازن اینجوری که کل زندگی منو‌ خواهرام تحت تاثیر مشکلات پدربزرگ و مادربزرگه ، البته باید بگم که فقط پدر و مادر من بین بچه ها اینجورن وگرنه عمو خاله دایی هیچکدوم هیییچ کمکی ازشون برنمیاد حتی به پدر مادر خودشونم سر نمیزنن

بخدا کلافه شدیم ما ، ارامش نداریم از دست پدر مادرم

چون همه کارا رو دوش خودشونه ، یکی نیست بگه شما که انقدر وابسته خونوادتون بودین برای چی ازدواج کردین بچه اوردین

کاربری دست دونفره..من و دوستم

تو بیا منو بگو که باهاشون زندگی میکنم واقعا خیلی شرایطم سخته

ولی خب هر کی اندازه ی خودش مشکلی رو داره

سخت است بخندی دلت غم زده باشدهر گوشه ای از پیرهنت نم زده باشدسخت است به اجبار به جمعی بنشینی                    وقتی دلت از عالم و آدم زده باشد
تو بیا منو بگو که باهاشون زندگی میکنم واقعا خیلی شرایطم سختهولی خب هر کی اندازه ی خودش مشکلی رو داره

خدا کمکتون کنه عزیزم واقعا خیلی سخته ، میفهمم چی میگی

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکتون کنه عزیزم واقعا خیلی سخته ، میفهمم چی میگی

ممنونم گلم همچنین شما🌹

سخت است بخندی دلت غم زده باشدهر گوشه ای از پیرهنت نم زده باشدسخت است به اجبار به جمعی بنشینی                    وقتی دلت از عالم و آدم زده باشد