2777
2789

😁😁😁😁😁😁

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

کسی دنبال نمی کنم 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنبال نمیکنم ،مگه بلاگرن که دنبالشون کنیم ،هرعنوانی دوست داشته باشم تاپیکشو میخونم ،ولی کاربرای خوب زیاد داریم 

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

کاربر خربوریدان .

خیلی دوسش دارم .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

آنالیزا را دنبال می‌کنم بیشتر کامنت هاش تو تاپیک ها خیلی خوشم میاد نحوه برخوردش خیلی مودب و پخته و منطقی هست

خربوریدان هم دنبال میکردم جدیدا دیگه ازش خوشم نمیاد 

کاربر بانو ارتیمیس هم عشقه 

تگ‌ نمیکنم شاید مزاحم بشم اما

فرفری۹۹۹

خربوریدان

مصی

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
عزیزم چندوقته کم میبینمت توسایت

سلام🩷
اره یه مدت کلا نبودم
الان چند روزه که برکشتم هی میرم میام
روزگار درگیرم کرده😂
ایشالا واسه تابستون قراره سرخودمو خلوت کنم
انقدرم دلم تنگ شده بود واسه اینجا و بعضی از کاربراش

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
سلام🩷اره یه مدت کلا نبودم الان چند روزه که برکشتم هی میرم میام روزگار درگیرم کرده😂ایشالا واسه تابس ...

آره من میشناسمتون مدتیه ندیده بودمت عزیزم😘🥰

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …