2777
2789
عنوان

چرا تا وقتی چاق بودم لباس خوشگلا برای لاغرها بود الان که لاغر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تپلم ولی لباس های گشاد و ساحلی بهم نمیاد قسمت باسنم رو خیلی بزرگ نشون میده

منم دقیقا پیراهن ها و ساحلی ها بهم نمیاد انگار گم میشم توی لباس🤦 البته بخاطر قدمم هست ریزه میزه شدم بعد لاغری 

تپل هم بودم لباس گشاد انگار تپل تر نشون م میداد😂

میبینی ؟ بقیه چطوری آنقدر خوشتیپن نمی‌دونم😂😂😂

من دارم لاغر میکنم که لباسهای قبلیم بهم اندازه شه یه عالمه شومیز و مانتو و تیشرت دارم با دوسه تا پی ...

من همه ی لباس قبلی هام برام گشاد شدن 

ی چیزی که امروز باعث شد پرام بریزه ، من از بچگی تپل بودم هیچوقت لاغر نبودم ، همیشه هم موقع لباس پوشیدن معضل داشتم هیچی اندازه م نبود

ی مانتو لی برای عید مامانم برام خریده بود کلاس چهارم پنجم دبستان بودم و اونم آنقدر تپل بودم به زور اندازه م میشد دکمه های داشتن میترکیدن بعدم دیگه نتونستم استفادش کنم تپل تر شدم...

امروز خونه مامانم بودم ، مامانم جمع کرده بود بده از خونه بیرون ، دیدمش ، برداشتم پوشیدمش آنقدر خوب توی تن م وایساد ی کمم گشاد بود برام😂😂😂

میشینه ولی به دلم نمیشینه😐😐😐😐😂😂الان یه کت شلوار دیپلمات سفارش دادم دوشنبه میادببینم بهم میاد ی ...

انشاالله که بهت میاد😍

منم توی فکرشم برم بدم ی کت و شلوار روی تن م برام بدوزن 

من همه ی لباس قبلی هام برام گشاد شدن ی چیزی که امروز باعث شد پرام بریزه ، من از بچگی تپل بودم هیچوقت ...

خوش به سعادتت چند کیلو کم کردی 

من یه هفته اس شروع کردم 

تا لباسام اندازه ام نشه ول نمیکنم 

خوش به سعادتت چند کیلو کم کردی من یه هفته اس شروع کردم تا لباسام اندازه ام نشه ول نمیکنم

آفرین ادامه بده💪

من توی طول زمان وزن کم کردم در کل ۱۵ ۱۶ کیلو از حالت تپل خودم لاغر تر شدم ولی طی دو سه سال ... مثلا بینش ی مدت روی ۵۷ ۵۸ کیلو بودم بعد باز رژیم گرفتم باز کم کردم ... دو تا ۷ ۸ کیلو کم کردم ی جورایی 

آفرین ادامه بده💪من توی طول زمان وزن کم کردم در کل ۱۵ ۱۶ کیلو از حالت تپل خودم لاغر تر شدم ولی طی دو ...

کم کردن وزن یه طرف نگهداریشم یه طرف 

منم فبلا ده دوازده کیلو کم کرده بودم اما دوباره برگشت انشالله این دفعه کم کنم نگهش دارم