2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

64 بازدید | 9 پست

من ماه رمضون سونو شدم دکتر گفت هم رحم و خمدان سالم سالمن بدون هیچ کیستی و عفونت 

ماه قبل پریودم ۱۰ روز طول کشید و بعد،از پاکی هفته بعدش پریود شدم (با اینکه،پریود ها منظم بودن ۷روز پریود و ۲۳ روز پاکی) رفتم دکتر ازمایش و سونو شدم دکتر گفت ک ازمایشت،میگه تنبلی تخمدان داری و تو سونو میگه تنبلی خفیف دارم 

کسی مشکل مثل منو داشته؟ من تو اقدامم و دکتر برای اینکه پریود ها منظم بشه قرص ال دی داد که مصرف کنم 

الان ۵ روزه قرصم تموم شده ولی هنوز پریود نشدم 

دفعه اولم بود که ال دی مصرف میکردم .

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هم دارین؟ مشکلی براتون ایجاد نکرده؟ببین من اصلا علائمشو ندارم چاق نیستم صورتم پر مو نیست فقط ی ب ...

بله دارم

من شدیدا چاق شدم

ریزش مو دارم

خسته و بی حوصلم فقط میخوام بخوابم

اوایل ماهی دوبار پریود میشدم

الان اگه قرص نخورم ۴۰ روز پریود نمیشم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
بله دارممن شدیدا چاق شدمریزش مو دارمخسته و بی حوصلم فقط میخوام بخوابماوایل ماهی دوبار پریود میشدمالا ...

تاحالا شده از داروها طب اسلامی استفاده کنید؟؟ من میخوام بگیرم نمیدونم خوبن یا ن

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

بله دارممن شدیدا چاق شدمریزش مو دارمخسته و بی حوصلم فقط میخوام بخوابماوایل ماهی دوبار پریود میشدمالا ...

عزیزم من سونو دادم فقط ی فولیکول داشتم اونم 9بود ک گفتن ضعیفه بنظرت منم تنبلی تخمدان دارم؟ دکتر فقط پودر اینوفولیک داد قرص نداد میگم سرخود قرص بخورم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂