2777
2789
عنوان

دوست صمیمی شوهرم مرده

332 بازدید | 11 پست

بنده خدا توخونه فوت کرده چندروزم توخونه مونده خبری ازش نبوده دوروز کسی نفهمیده امروز پیداش کردن شوهرمم به شکل وحشتناکی اعصابش خورده نمیشه طرفش رفت الان من اینو چجوری باحرف دلداری بدم ک آروم شه هرکی سمتش میره بدتر دادوبیداد می‌کنه نمیخوادباکسی حرف بزنه حالش بدجور بده منم اصلا بلدنیسم تو این شرایط چجوری رفتارکنم🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ بنده خداحق داره ناراحت باشه .دوست صمیمیش بوده بذارفعلاتوخودش باشه تاکم کم کناربیادبعدکه حالش یکم بهترشددلداریش بده .خدابیامرزش ناراحت شدم

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
مردا مثل ما نیستن.بزار تنها باشه.خودش حالش خوب شد میاد سمتت.به کارای خودت برس

آخه اینجوری اعصاب خودمم بدتر داره خورد میشه این اخلاقش خیلی بده واقعا اینجور موقع ها که حالش بده اصلا نمیشه از کنارش ردشد

سعی کن نزدیکش شی ولی حرفی نزنی چون بی تاثیره بغلش کن اگه گریش گرف بزا راحت پیشت گریه کنه مردا خیلی از دلداری دادن خوششون نمیاد

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
آخ بنده خداحق داره ناراحت باشه .دوست صمیمیش بوده بذارفعلاتوخودش باشه تاکم کم کناربیادبعدکه حالش یکم ...

منم خیلی دلم واسش سوخت ولی الان تا یه مدت شوهر من میخواد این جوری اعصابش بهم ریخته باشه اعصاب منم خوردکنه🤦‍♀️

سعی کن نزدیکش شی ولی حرفی نزنی چون بی تاثیره بغلش کن اگه گریش گرف بزا راحت پیشت گریه کنه مردا خیلی ا ...

واسه اولین بار امروز گریه کردنشو دیدم بلدم نیسم دلداریش بدم