mmkgol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2515 عنوان دوست صمیمی شوهرم مرده 332 بازدید | 11 پست بنده خدا توخونه فوت کرده چندروزم توخونه مونده خبری ازش نبوده دوروز کسی نفهمیده امروز پیداش کردن شوهرمم به شکل وحشتناکی اعصابش خورده نمیشه طرفش رفت الان من اینو چجوری باحرف دلداری بدم ک آروم شه هرکی سمتش میره بدتر دادوبیداد میکنه نمیخوادباکسی حرف بزنه حالش بدجور بده منم اصلا بلدنیسم تو این شرایط چجوری رفتارکنم🤦♀️ 1403/04/03 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5341 بذار تو حال خودش باشه فعلا خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34316 مردا مثل ما نیستن.بزار تنها باشه.خودش حالش خوب شد میاد سمتت.به کارای خودت برس
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7220 آخ بنده خداحق داره ناراحت باشه .دوست صمیمیش بوده بذارفعلاتوخودش باشه تاکم کم کناربیادبعدکه حالش یکم بهترشددلداریش بده .خدابیامرزش ناراحت شدم خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
mmkgol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2515 مردا مثل ما نیستن.بزار تنها باشه.خودش حالش خوب شد میاد سمتت.به کارای خودت برس آخه اینجوری اعصاب خودمم بدتر داره خورد میشه این اخلاقش خیلی بده واقعا اینجور موقع ها که حالش بده اصلا نمیشه از کنارش ردشد
gitaa20 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2285 سعی کن نزدیکش شی ولی حرفی نزنی چون بی تاثیره بغلش کن اگه گریش گرف بزا راحت پیشت گریه کنه مردا خیلی از دلداری دادن خوششون نمیاد این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
mmkgol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2515 آخ بنده خداحق داره ناراحت باشه .دوست صمیمیش بوده بذارفعلاتوخودش باشه تاکم کم کناربیادبعدکه حالش یکم ... منم خیلی دلم واسش سوخت ولی الان تا یه مدت شوهر من میخواد این جوری اعصابش بهم ریخته باشه اعصاب منم خوردکنه🤦♀️
mmkgol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2515 سعی کن نزدیکش شی ولی حرفی نزنی چون بی تاثیره بغلش کن اگه گریش گرف بزا راحت پیشت گریه کنه مردا خیلی ا ... واسه اولین بار امروز گریه کردنشو دیدم بلدم نیسم دلداریش بدم