2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

388 بازدید | 28 پست

سلام من هفت روز از اقدامم گذاشته یعنی امروز ۱۸ام سیکلمه

به خاطر بارداری قبلیم ک خارج رحمی بود میخوام ک زودتر متوجه نشم ک مثل اوندفعه کارم ب اتاق عمل نکشه😢ب نظرتون منفی هست یا مثبت؟؟

میدونم خیلی زود گذاشتم ولی بخاطر اتفاقی ک اوندفعه افتاد و لوله راستمو از دست دادم میخوام پیکیری کنم ک ی وقت دیر نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته ولی باید بذاری از موعد بعدیت بگذره بعد تست بزنی.من ۷روز از موعدم گذشته امروز زدم منفی بود😔😔

آخی عزیزم انشالله ب زودی باردار میشین

امروز کیت تخمک گذاریم هم مثبت بود یعنی ربطی دارن بهم؟؟؟

این هاله ب نظرتون الکی نیس؟

باشه عزیزم دوباره تست میکنم ،ب نظرتون این هاله ب مثبتی میخوره؟ازمایش خون برم دقیق نشون میده؟؟

برای من چندبار الکی هاله افتاد البته بعد موعدم چون برای شما زود افتاده احتمال میدم باشه اگه خارج رحمی باشه به این زودی خطرناک میشه؟ انشالله که نیست احتمالش کمه در حالت کلی برای شما هم یه بار اتفاق افتاده دلیل نمیشه دوباره بشه

برای من چندبار الکی هاله افتاد البته بعد موعدم چون برای شما زود افتاده احتمال میدم باشه اگه خارج رحم ...

اگه زودتر متوجه بشم با امپول و دارو از بین میره ولی خدانکنه دیر بشه و داخل لولهبمونه برای خودم ضرر داره

فردا صبحم ی بی بی میزارم اگ اینطوری شد میرم ازمایش

برام دعا کنین یا اصلا باردار نباشم یا یه بارداری سالم داشته باشم😢

اگه میتونی صبر کن بذار روز موعدت برو ازمایش الان ممکنه بری منفی بشه چون زوده

صبر کردنش ک میتونم فقط نگران خارج رحمی هستم اون دفعه صبر کردم تا موعد بعد پریود شدم فک کردم حامله نیستم بعدش از شدت درد متوجه خارج رحمی شدم ،بعد با خودم گفتم کاش زودتر پیگیری کرده بودم