2777
2789
والا من که همچین احساسی نمیکنممگه ژلس تکون بخوره؟😐🤣🤣🤣🤣من جین میپوشم بیرون سفت میگیره تکون نمیخو ...

منم جین میپوشم ولی اگه نپوشم تکون میخوره😂😂😂

خب پس خیالمو راحت کردی دمت گرم 👍😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جین میپوشم ولی اگه نپوشم تکون میخوره😂😂😂خب پس خیالمو راحت کردی دمت گرم 👍😁

بیخیال بابا به سلامتی خودت اهمیت بده

من ایران نیستم همیشه یه جین و تیشرت میپوشم بیرون اینجا مردم خیلی کم لباس زیر میپوشن حتی سوتین چون در کل خوب نیست و خیلی مسئله جا افتاده ایه تو جامعه هیچ کس به خانوما نگاه نمیکنه

من خودم که تو خونه اصلا سوتین نمیپوشم فقط بیرون از این سوتین های ورزشی میموشم که فشار نیاره چون کیست داره سینم خطرناکه برام شرت هم همینطور مرطوب میشه باعث میشه قارچ و هزارتا مریضی دیگه بگیری خدایی نکرده اصلا نگران نباش و به بقیه توجه نکن به فکر سلامت خودت باش

خدایی نکرده اگه مریض بشی یه روزی هیچ کدوم از اون آدمایی که نگرانشون بودی نمیان به کمکت پس فقط خودت باید به خودت توجه کنی

من آیینه تو هستم...
اره عزیزمحالا من بدون سوتین بیرون رفتم دیدم سینه هام لرزش دارن برگشتم خونه زدم ولی بدون ش ورت مشکل ...

آخ آخ میفهمم چی میگی منم سینه هام بدون سوتین یکیش شرقه یکیش غرب🤣

سوتین ورزشی بپوش واسه بیرون بهتره سفت نبند خوب نیست

از این کشی ها بگیر نیم تنه

من آیینه تو هستم...