2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

😐

میگم یعنی گاهی آدم حواسش نیست بدجور نشسته یا بلندمیشه همه جاش پیدامیشه

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃

من بیرونم  شرت نمیپوشم

مگه مهمونی جایی زیر لباس نیاز باشه خیلی ساله کلا نمیپوشم

منبع هر چی عفونت و بیماریه به نظرم

از نوجوونی تا الان دیگه نپوشیدم

من آیینه تو هستم...

همیشه پوشیدن شو رت خودش هم ممکنه باعث عفونت بشه چون هرچقدرم خودتوخشک کنی بازم محیط خوداونجامرطوبه وباشو رت پوشیدن همیشه رطوبتش اصلاخشک نمیشه.منکه اگه همیشه بپوشم دچارخارش میشم توخونه یاازاین شلوارگشادهامیپوشم یاهم دامن.

من اصلا نمیتونم تحمل کنم جنسای نخی میپوشم حتما ولی یه بار که عفونت شدید ادراری گرفته بودم تا این کارو نکردم با هیچ قرص و دارویی رفع نشد . در حالی که در نظر خودم ادم برعکس فکر میکنه این کار باعث میشه در معرض الودگی قرار بگیره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیگه خواهشا بیرونو بپوش😂من اگه نپوشن احساس میکنم باسنم تکون میخوره

والا من که همچین احساسی نمیکنم

مگه ژلس تکون بخوره؟😐🤣🤣🤣🤣

من جین میپوشم بیرون سفت میگیره تکون نمیخوره خیالت تخت🤣🤣🤣🤣

من آیینه تو هستم...
این کار عند حرامه و روایت داریم روز قیامت فرشتگان روی صورت آن شخص تف می اندازند. , دیالوگ پرستویی در ...

لعنتی🤣🤣🤣بخاطرنپوشیدن  اگه بخوان تف بندازن مطمینن توصورت نمیدازن.چون ش ورت مال صورت نیست که پس کجاتف تفی میشه؟؟  😁حالاهییییی بهانه بیارین که نپوشین