2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
😑یاخداا پسرع دیونع ک نیس پخش کنع چرا اینکارو کردی ابجی

نه تایمدار میفرستادم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

یکی از دوستام دقیقا همینطور شد اونم هرچی میخواست انجام میداد و حرف تورو میزد تهش دوسال همینطوری طول کشید و دوستم باهاش کات کرد گفته بود دیگه نمیخواستمت🚶

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل داشته باش دختر

حالام شمارشو دوباره پاکیدم امیدوارم پیام نده ولی میده دوباره خرم میکنه میدونم دو جا از ظاهرم تعریف میکنه 

خودش میگفت تو یه جوری که همه باید له له بزنن بات بیان تو رابطه تو خودت و دست کم گرفتی

منظورش چی بود یعنی

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
یکی از دوستام دقیقا همینطور شد اونم هرچی میخواست انجام میداد و حرف تورو میزد تهش دوسال همینطوری طول ...

هعی 💔💔گوه تو روزگاره پسره

نه تایمدار میفرستادم

پسرا هزار روش دارن اگع اسکرین گرفتع باشه چی اگه با گوشی دیگ ازش عکس گرفتع باشه چی ابجی 

عکس جاهای خصوصی خصوصی هم فرستادی؟

پسرع چند سالشه

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
حالام شمارشو دوباره پاکیدم امیدوارم پیام نده ولی میده دوباره خرم میکنه میدونم دو جا از ظاهرم تعریف م ...

منظورش اینه ارزش خودتو نمیدونی راست میگه الان چرا باید به خاطر جواب ندادنش ناراحت باشی ؟

دفعه بعدی تو سین کن جواب نده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید💔🙏🏼
هعی 💔💔گوه تو روزگاره پسره

+++ خواستم بگم که تو هم این اشتباهو نکنی

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

پسرا هزار روش دارن اگع اسکرین گرفتع باشه چی اگه با گوشی دیگ ازش عکس گرفتع باشه چی ابجی عکس جاهای خصو ...

اره فقط امیدوارم اینکارو نکرده باشه

35سالشه

منظورش اینه ارزش خودتو نمیدونی راست میگه الان چرا باید به خاطر جواب ندادنش ناراحت باشی ؟دفعه بعدی تو ...

یعنی ارزش خودمو ندونستم باش رفتم تو رابطه؟

اخه اینجور که گل به خودی زده