2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

670 بازدید | 30 پست

خانما شوهرم بهم خیانت کرد بخاطر اون زنیکه من و بچمو از خونه بیرون کرد و حالا برگشته و میگه همش از ردی لج و لجبازی بوده برگرد سر خونه و زندگیت چی کار کنم بنظرتون

خسته ترینم

شرط بزار برگرد هرچی داره بگو به اسمم کن از کجا معلوم دوباره فیلش یاد هندوستان نکنه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

خیانت هیچ‌توجیهی نداره

ولی اگه اصرارداره ازش تعهدبگیر یا بگو‌چیزی ب نامت بزنه 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت هیچ‌توجیهی ندارهولی اگه اصرارداره ازش تعهدبگیر یا بگو‌چیزی ب نامت بزنه

چه جوری کنار مردی بخوابم که با یه زن دیگه بوده هی بع این فک میکنم چندشم میشه

خسته ترینم
تضمینی وجود نداره،نمیدونم

نه حداقل همه چیز به اسمت باشه اگه رفتم هم بره گمشه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

پس اگه بچه ات رو‌بهت میده یا تحمل دوری بچه اتو داری جداشو

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

حق داری خدا لعنتش کنه