2777
2789
عنوان

دندون شیری پسرم نیفتاد ولی دندون اصلی... خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 40 پست
آره زوده، دندوناشم خوب جا دارن چون شیری ها از هم فاصله دارن، اگه نصف یا بیشتر در اومد و هنوز شیری خو ...

عزیزم سلام. ببخشید دندون از چند سالگی باید بیفته؟؟پسرم ۵ سالشه و میگن زود داره دندون اصلیش  در میاد، این درسته؟؟

زندگی همچنان زیباست
عزیزم سلام. ببخشید دندون از چند سالگی باید بیفته؟؟پسرم ۵ سالشه و میگن زود داره دندون اصلیش در میاد، ...

سلام. خواهش می کنم. معمولا از حدود ۶ سالگی می افته، ۵ یه کم زوده ولی مشکل خاصی نیست بستگی به سرعت رشد بچه داره. اولین دندون دختر خودمم ۵ سالگی افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. خواهش می کنم. معمولا از حدود ۶ سالگی می افته، ۵ یه کم زوده ولی مشکل خاصی نیست بستگی به سرعت رش ...

یعنی بچه شما نسبت به سنش جثه بزرگتری دارن؟؟؟

زندگی همچنان زیباست
بله کاملا

عزیزم سلام. دندون جلویی پسرم خیلیی شل شده و انقد لق هست که دندون جلویی از  بقیه دندونها اومده بالاتر ‌ . میتونم با دستم دندونشو در بیارم؟؟ چجوری اینکارو بکنم میترسم

زندگی همچنان زیباست
خواهرشوهر میگه اگه دندون نکشی دندون اصلیش کج در میاد. دندونش خیلی لق شده یه کوچولو مونده بیفته. روزا ...

نه کج در نمیاد مطمئن باش، این یه روال طبیعیه. اگه خیلی لقه خودت با دستمال کاغذی بگیرش و در یک حرکت ناگهانی و سریع و ترجیحا چرخشی دندونو بکَن، خیلی باید سریع باشه و گرنه اگه زیاد ور بری بچه می ترسه و کار خراب می شه، اصلا نباید بذاری بترسه و استرس بگیره. بدون دستمال تو دست می لغزه و کنده نمی شه. اگه نشد هم به خودش بگو هی باهاش ور بره، دختر من بعضی دندونای لقشو خودش می کند می آورد می داد بهم