2777
2789
عنوان

دندون شیری پسرم نیفتاد ولی دندون اصلی... خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 40 پست
عزیزم من دندونپزشکم نگران نباش اکثر بچه ها دندونای پایین جلوییشون همینجوری در میاد، کم کم شیریه بیشت ...

خدا به همتون خیر بده که جوابمو میدین. ممنونم ازت عزیزم. یک سوم دندون اصلیش در اومده و دندون شیری هم کمی لق شده. میترسم بعضی از دوستان‌میگن بچشون دندونش کج شده و نیاز به ارتودنسی داره پسرم هم‌همینطور بشه. پس شما میگین نصف در اومد و شیری نیفتاد ببرمش

ببخشید دندون اصلی چقدر طول میکشه کامل در بیاد؟؟

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز طول کشید تا دندون افتاد؟؟؟یک سوم دندونش در اومده .

یادم نیست والا 

پسر بزرگمو بردم دندانپزشکی براش کشید

ولی کوچیکه رو نبردم خودش افتاد و یه مدت کج بود و بعد صاف شد 

ولی بنظرم ببر براش دندون جلویی رو بکشن

خدای مهربونم دوستت دارم
خدا به همتون خیر بده که جوابمو میدین. ممنونم ازت عزیزم. یک سوم دندون اصلیش در اومده و دندون شیری هم ...

خواهش می کنم، سلامت باشی. این قضیه باعث کج شدن دائمیا نمی شه دائمیا در صورتی کج می شن که کلا جاشون تو فک تنگ باشه. حداقل دو سه ماه طول می کشه کامل رشد کنه. فعلا عجله نکن، به پسرت هم بگو خودش با دستش با اون شیریا ور بره تا لق تر بشن

خواهش می کنم، سلامت باشی. این قضیه باعث کج شدن دائمیا نمی شه دائمیا در صورتی کج می شن که کلا جاشون ت ...

خانمی عکسشو دادم. هنوز زوده دکتر ببرمش ؟؟دندونش انقد در اومده 

زندگی همچنان زیباست