2777
2789

سلام خانما

پسرم دندون پایین و ردیف جلو، دندونش خیلی کم لق شده ولی پشتش دندون اصلیش دراومده

من تازه دیدم 

کسی بوده بچش هم همینجور باشه . میترسم دندون اصلیش کج در بیاد 

تا کی صبر کنم اگه دندون شیری نیفتاد ببرمش دندونپزشک؟؟

خواهش میکنم اگه میتونین راهنماییم کنین. یا غذای سفت بدم از جلو بخوره که دندونش بیفته؟؟

آخه روش اصلا غذا هم نیمخوره

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسر من همین شد دندون اصلی فشا ر میاره شیری رو میندازه نگران نباش اگه دیدی اصلی کامل شدو اون یکی ...

الان یه سرس دوستان‌گفتن ببرش دکتر بکشه. ولی شما میگین برای بچتون هم همین بوده. کامل در نیونده یک سومش اومده بیرون. یعنی برا بچتون کامل دندون در اومده و بعد شیری افتاد؟؟

زندگی همچنان زیباست

عزیزم من دندونپزشکم نگران نباش اکثر بچه ها دندونای پایین جلوییشون همینجوری در میاد، کم کم شیریه بیشتر لق می شه و می افته، اون دائمیا هم با فشار طبیعی زبون میان سر جاشون. اگه دائمیا بیشتر از نصف در اومدن و شیریا هنوز خوب لق نبودن اون وقت ببر دکتر ببینه

دوتا پسرای من اینجوری بودن دوتا دندون جلویی پایین از پشت دندون دراومد و بعدش جلویی لق شد و افتاد

چند روز طول کشید تا دندون افتاد؟؟؟یک سوم دندونش در اومده . 

زندگی همچنان زیباست