2777
2789
عنوان

چکار کنم بچم اومددنیا زردی نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 31 پست
عزیزم زردی رو کاری نمیشه کرد ک تو خون مادر پدر یه چیزای باهم سازگاری نداره بچه یه کم زردی میگیره ک چ ...

بله سخت نیست اما من پسرم چهارسالشه وابسته خودمه 

دعا میکنم الان این‌بچم‌زردی نداشته باشه ک‌پسرم‌ نبودمنوحس نکنه توخونه 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
عزیزم عرق کاسنی ووعناب ایناهمش جوکه فقط دعاکن گروه خونی خودت وبچه ت مخالف نباشه من کلی رعایت میکردم ...

گروه خونی منو شوهرمو بچم مثل هم بود ولی دوروز بخاطر زردی بستری بود 15روز هم روی 12تا15بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربه خودم که به همه توصیه میکنم اینه که بچه رو تو گرما نذار هر هوایی که خودت راحتی بچه هم همونجور بزار تپش قلب بچه بیشتراز بزرگترهاس دمای بدنشون بیشتره پس اولین چیز دمای هواس بعدش اینکه شیر خوردنش تو اون سه روز خیلی مهمه یا مادرشیر نداره یا بچه شیر نمیخوره همین باعث میشه بیلی روبین توی خون بچه دفع نشه باعث زردی بشه پس هر نیم ساعت یکبار با قطره چکان اروم اروم شیر خودت یا شیرخشک بده به بچه هرسری مثلا دوتا با قطره چکان بش بده من بااین روش بچم اصلا زردی نگرفت پس گرمش نباشه وداعم بهش شیر بده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

میگن زردی از کبده.یعنی هنوز کبدش نارسه.اول اینکه به موقع به دنیا بیاد.یکی دوهفته زودتر به دنیا بیاداحتمال زردی بیشتره. دوم اینه اکر کودک فاویسم باشه(حساسیت  به باقلا) حتما زردی میگیره. وسوم ماه اخر خودت عرق کاسنی بخور.یه شیشه عرق  یکم شیرینش کن بذار تو یخچال هرروز یه مقدار بخور..در اخر اگرزردی گرفت دوروز شیرخودتو بهش نده زود میادپایین

پارسا پسرمامان😍
بله سخت نیست اما من پسرم چهارسالشه وابسته خودمه دعا میکنم الان این‌بچم‌زردی نداشته باشه ک‌پسرم‌ نبود ...

عزیزم من جفت بچه هام زردی داشتن ولی هیچکدوم بیمارستان نبردم شما هم انشالله ک بچت زردی نداره ولی اگر داش نبر بیمارستان طفلی رو سوزن سوزن کنن بچه اولت زردی داش؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بزارین دنیا بیاد حالا شاید اصلا زردی نداشت 

و اگه قرار زردی داشته باشه تا حالا گرفته 

چون زردی به نوع تغذیه در زمان بارداری برمیگرده و شما عمده مدت دوره بارداری رو طی کردین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عزیزم تجربه خودم که به همه توصیه میکنم اینه که بچه رو تو گرما نذار هر هوایی که خودت راحتی بچه هم همو ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت و وقتی ک برام گذاشتی 

میگن زردی از کبده.یعنی هنوز کبدش نارسه.اول اینکه به موقع به دنیا بیاد.یکی دوهفته زودتر به دنیا بیادا ...

بله ممنون گلم

ممنون نمیدونم والا من همینجا تحقیق کردم گفتن خوبه حالا امتحانش ضرر نداره انشالله بچه جفتمون زردی ندا ...

انشالله

عزیزم چیشد فرزندت زردی گرفت

ن عزیزم خداراهزارمرتبه شکر نگرفت 

وقتی اومد نیا تا چندروز جاشو خیلی خنک نگه داشتم 

تا سه روزم چون شیر خودم کم بود فقط شیرخشک بهش دادم زود زود دسشویی میکرد اصن زردی نگرفت الحمدلله