2777
2789

دختره اومده فیششو بریزه به حساب، به زور با لکنت و صدای خفه با کلی خجالت میگه برام بریز میگم خودت بریز میگه بلد نیستم!!! گفتم چند سالته گفت ۲۶ !!! اصلا شاخ درآوردم حرکتاش و رفتاراش مثل بچه های توی سن بلوغ بود از طرفی چجوری یه آدمی به این‌جوونی حتی یه کار کردن ساده با کارتخون رو‌بلد نیست ؟ خیلی دلم‌براش سوخت مگه پدر مادر این دختر تا چند سال دیگه زندن؟ چه فکری پیش خودشون کردن این چه طرز مراقبتیه اخه ؟ اگه به هر دلیلی مجبور بشه یه هفته تنهایی زندگی کنه جون سالم به در نمیبره بعضی از والدین یه جوری بچه تربیت میکنن که انگار یه عروس هلندی چیزیه اگه یه روز بره تو طبیعت تا شب شکار میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی اصلا بهتون تو این مورد حق نمیدم
اون دختر شاید مشکلی داشته ...چون میگین خودش هم از درخواستش خجالت زده بوده و با لکنت حرف زده...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم همینطوری بودم

شاید باورت نشه اولین بار که تنهایی رفتم بانک ۲۰ سالم بود صدا و دستم مثل چی میلرزید

اصلا نمیدونستم چیکار کنم 

ما هایی که اینطوری هستیم تا ۱۸ سالگی خانواده هامون نمیذاشتن تنهایی تا سر کوچه بریم بعد فردای ۱۸ سالگی ازمون انتظار داشتن بزرگ بشیم و مثل بقیه رفتار کنیم

همچنان امیدوار

یه کارت کشیدن که این حرف هارو نداره من خودم کارشناسی هستن صفر اعداد رو قاطی میکنم 😄سخت نگیر 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️