2777
2789
عنوان

یعنی میرسه روزی که...

101 بازدید | 14 پست

جاهامون باهم عوض شه...

اونی که همش دلش میشکنه گریه میکنه تو باشی....

اونی که تشنه‌محبته و کمبود محبت داره تو باشی ...اونی که هیچکس نداری باهاش صحبت کنه فقط منو داری بیای بامن صحبت کنی بگم اه مگه نمیبنی حوصله ندارم انقدر غر نزم بغل گوشم...

اونی که جاشو جدا میکنه میره یجا دیگه میخوابه من باشم...

اونی که خوبیاتو اصلا نبینه بی لیاقت باشه من باشم...

اونی که هیچ مناسبتی هیچی نمیخره حتی تولدتم تبریک نگه من باشم...اونی که اصلا برام مهم نیست تو باشی یا نباشی من باشم

اونی که همش دنبالم بدوعه تو باشی...

اونی که بی محل میکنه من باشم...

زمین گرده نمیدونم کی قراره اتفاق بیوفته 

ولی من صبرم تموم شده دیگه خسته شدم از عدالت خدا

منتظرم این روز برسه💔

اره بخدااا میرسههههه

مطمعن باش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بزرگی خدا خیلی اعتماد دارم خیلی منتظر اون روزم🙃

من دیدم ، توام‌میبینی

زمین خیلی گرده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تو رو خدا اینجوری نخواه، حتی اون روز هم واست درد داره...بخواه اون روزی برسه که هر دوتا کنار هم خوش باشین، همدیگه را یه اندازه دوست داشته باشین و هیچ کدومتون تنها نباشه و اذیت نشین

تو رو خدا اینجوری نخواه، حتی اون روز هم واست درد داره...بخواه اون روزی برسه که هر دوتا کنار هم خوش ب ...

پس اخه جواب این دل شکستن ها و این نابود شدن این خوردن شدن هام چکار کنم😣هر روز دارم ذوب میشم

پس اخه جواب این دل شکستن ها و این نابود شدن این خوردن شدن هام چکار کنم😣هر روز دارم ذوب میشم

عزیزم جوابش ایشالا باشه خوشی بیش از حدت، انقد حالت خوب بشه و خوشبخت بشی که بدونی جواب صبرته