2777
2789

پسر همسایمون ۷ ۸ سالش بود

یه بچه شیطون و سرزنده و شیرین زبونی بود 

مامانش انقدر ناشکری کرد که همین هفته پیش جلو چشم همه ماشین بهش زد تو خیابون درجا مرد 

الان مامانش افسرده شده هی میگه کاش زنده بودی 

درسته خواهرت اذیت میشه اما بگو ناشکری نکنه بعداً پشیمون میشه 

حالا این که گفتم یه نمونش بود 

یکی دیگشم همسایه بالاییمون دخترش شیطون بود هی خانوادش میگفتن ایشالا بمیری و فلان 

پارسال به اینم ماشین زد رفت تو کما ننش هی می‌گفت خدایا بچمو ازم نگیر بجاش پسر کوچیکمو ازم بگیر😑🫤 اما شانس آورد بچس زنده موند 

پسربچس.شیطون یکم.ولی نمیدونم چجور دلش میاد نفرینش میکنه.میگه اگه بخواد اینطوری شیطون بنونه خودنو ازد ...

خب اکثر مادرا دست تنهان 

منم پسرم خیلی اذیتم کرد نوزادی بدی داشت کولیک داشت و شوهرم اصلا کمکم نمیکرد و خانوادمم نزدیکم نبودن دائم با شوهرم دعوا داشتیم ولی هیچوقت پسرمو نفرین نکردم و ناشکری نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک خواهرت حق داره 

تنهایی

بدون کمک همسر 

دیرآمدن همسر به خانه 

درک نشدن

غربت و دوراز خانواده 

فرزند پسر معمولا خیلی شیطونن نسبت به دختر

و احتمال زیاد شرایط سخت زندگی‌های امروزی 

بهم ریختگی هورمونها 

و خیلی چیزهای دیگه باعث این وضع و بی قراری و افسردگی میشه 

کمکش کنید 

کاش یه چند هفته بمونه استراحت کنه پیش خوانواده اش تا بازسازی روحیه بشه براش