لطفا درکش کنه و بهش بگو این روزا زود میگذره، بجای حرص خوردن از کاراش لذت ببر(چیزی ک باید هر لحظه ب خودم بگم😑).
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
گاهی اوقات بچه ها ادمو به مرز جنون میرسونن... خواهرتم بنده خدا دست تنها داره بچه بزرگ میکنه خسته شده حالا گاهی اوقات ی غری میزنه بذار بزنه... شما چه میدونی از صبح تا شب با ی بچه شیطون سرو کله زدن چق سخته... نشستی بیرون گود داری اونا رو تماشا میکنی نفست از جا گرم میاد بیرون
چرا فکر میکنید یه مادر حق نداره خسته باشه اونم توی ایران ک ۰ تا صد زحمت بچه روی دوش مادره؟ اون فقط یه مادر تنهای درموندس حق داره یکمم برای خودش باشه اما نمیتونه بجای زخم زبون زدن اگه میتونی کمکش کن بذار یه چندساعتی تنها باشه به خودش برسه بعد همین مادر بعد استراحتش دلش پر میکشه برای بچش پسرا خیلی شیطونن
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
خواهر منم امشب گریه میکردبرای من ک تعریف میکرد عصبی شدم.گفتگ لیاقت بجه رو نداریطلاقتو بگیر بچه رو هم ...
به جا سرزنش ببرش کلاس های فرزندپروری. مشاوره و روان درمانی تا یاد بگیره چطور با بچه رفتار کنه. دوره های آنلاین ارزون تر هم هست. سرچ کنید هاجر سجاد. میشناسم روانشناس کودک خوبیه. پکیج هاش هم ارزونه. یه روانشناس هم بره. ممکنه خواهرت نیاز به دارو افسردگی دازه. ارجاعش میده در صورت لزوم.
دوم برا من مهم نبود شوهرم هست یا نیست. اونم برا رفاه ما داره پاره میشه. پس منتظر اون نمینشستم که بعدش خلقم تنگ بشه. عصر به عصر بچه رو مینداختم کالسکه. میرفتیم تا پارک. آتیشش رو با بچه ها میسوزند. خلق خوش و خرم میرفتیم خونه. تا پنج سالگی با کالسکه عصایی نصف شهر زیر پای ما بود. کافه، پارک، مکان های تفریحی حتی تاریخی. بعد دیگه بزرگتر شد. درس و کلاس بود. بازم حداقل چهار روز در هفته میریم. الان تابستون که هر روز. کلی تکنیک رفتاری دیگه هم واسه رفتار آروم بچه هست که تحقیق کنید یاد بگیرید. فرزند لجباز و بدخلق جز در یک سری اختلالات روانی کودکان، بیشترش حاصل تربیت والد، محیط و مشاهده است
گاهی وقتا میشینم زار میزنم خسته ام کلافم چون بچها واقعا شیطونن و گاهی وقتا صبرم تموم میشه چ باید کرد میگذره...ی چن روزی بچهاش نگه دار ک استراحت کن خودش دلتنگ پسرش میشع من گاهی بچهارو میذارم خونه پیش باباشون و میرم چن ساعت بیرون اما دلم آروم نمیگیره هی زنگ میزتم حالشون میپرسم تازه وقتی پیش باباشونن انقد خوب و آرومن😐😐😐😐اما وقتی پیش خودمن نابودم میکنن😭😭مخصوصا موقع دعواشون ک هیچکدوم کوتاه نمیان