2777
2789
عنوان

چطور همسرمو برا رابطه تحریک کنم

5428 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان من سه سال ازدواج کردم منو همسرم شاید ماهی یبار رابطه داشته باشیم کلا درخواست نمیکنه منم بیخیال شدم اینم بگم شاغل نیست ک بگی سرکار خسته میاد دو ساله بیکاره تو خونس الانم ارایش کردم بخودم رسیدم ولی رفت قلیون درست کرد گفت میای بکشی متوجه هم شد برا رابطه دارم ارایش میکنم خودشو کرد متوجه نیست گفت هوا خیلی گرمه گفتم دوسداری خنکت کنم گفت چطوری برم جلو کولر بد رفت جلو کولر ایستاد بهش گفتم افرین منظورم همین بود 

و یچیز دیگ خیلی از اندامم ایراد میگیره من چاق نیستم و فقط پر شدم ده کیلو اضافه دارم بخاطرش دارم قرص لاغری میخورم ک عصابمم بهم ریخته این قرص بازم همش بهم سرکوفت میزنه ۶۸کیلوم قدم ۱۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاد همسرت افسردگی داره

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

هر روز صبح یه فلاسک آبجوش درست کن،‌و هر وقت تشنه شدی در طول روز تا شب یه  لیوان ازش  رو بذار ی کم خنک شه ک نسوزی فقط

جرعه جرعه بخور

بدون قند و نبات و....

دو هفته ای لاغر میشی

چنان گرمت میشه و حرارت بدنت بالا میره ک همش گرمته ولی خیلی زود خوب میشی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست