2777
2789
عنوان

🥺🥺بچه ها

107 بازدید | 15 پست

توروخدا بهم بگید دعا طلسم یا جادو برای جذب کراش بلدید؟

هرکی جواب بده براش حمد و توحید میخونم ۳۰ تا صلوات هم میفرستم 

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

نیستتتت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال این‌چیزا نرو‌ عاقب نداره ،دعا کن و‌ از خدا بخواه اگه قسمتت باشه بهش میرسی

نمیتونم بخدا بریدم ،تنها راهی که برام مونده همینه 🙂

چرا نیست؟مگه میشه🥺

فقط خداااا

هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

فقط خدااااهیچ قدرتی از خدا بالاتر نیس

حرفتون کاملا درسته👌🏻هر شبانه روز سر نماز همیشه از خدا میخوام اما از شما پنهون نباشه من خیییلی عجولم اصلا نمیتونم صبر کنم دوست دارم زود بهش برسم

حرفتون کاملا درسته👌🏻هر شبانه روز سر نماز همیشه از خدا میخوام اما از شما پنهون نباشه من خیییلی عجول ...

انشالله که میرسی و رسیدن رو میفهمی

اما مطمعن باش اگر بصلاح و مصلحتت باشه هرجووور شده خدابرات جورش میکنه

مطمعن باش

شاید الان حکمتش رو نفهمی ولی یقیین داشته باش در اینده میفهمی خدا چقدرررر هواتو داشته و تو غافل بودی

بسپار به خودش

انشالله که میرسی و رسیدن رو میفهمیاما مطمعن باش اگر بصلاح و مصلحتت باشه هرجووور شده خدابرات جورش میک ...

انشالله خدا از زبونتون بشنوه🥺

انشالله خدا از زبونتون بشنوه🥺

انشالله ک نگاه به دلت بکنه

توکلت به خدا باشه

سعی کن فکر این جن و دعا رو از سرت بیرون ننی

نمیتونم بخدا بریدم ،تنها راهی که برام مونده همینه 🙂

اخه این که میخوای بری راه نیس چاهه

دعا و‌جادو یعنی پناه بردن به قدرت شیطان و‌اجنه،یعنی ادم به این باور رسیده که قدرت اونا بیشتر از خداس و ازشون کمک میخواد خب این شرک مطلقه و مطعن باش نه تنها کمکی ازشون برنمیاد بلکه کلی بهت آسیب میزنن و نحسی وارد زندگیت میشه پای اجنه به زندگیت باز میشه،حتی شاید بتونن یه مدت اون‌چیزی که ادم میخواد و‌بهش بدن ولی بعدش ورق برمیگرده چنان ضربه ای بهت میزنن که بگی کاش نمیرفتم سمت این چیزا،از من گفتن بود امیدوارم راه درستو بری ،به خدا اعتماد کن و ازش بخواه و‌دعا کن مطمعن باش اگه به صلاحت باشه بهت میده 

انشالله ک نگاه به دلت بکنهتوکلت به خدا باشهسعی کن فکر این جن و دعا رو از سرت بیرون ننی

ایشالا❤️مرسی گلم💋چشم حتما🥲

اخه این که میخوای بری راه نیس چاههدعا و‌جادو یعنی پناه بردن به قدرت شیطان و‌اجنه،یعنی ادم به این باو ...

واقعا؟؟😲استغفرالله من به هیچ عنوان نمیخوام همچین کاری کنم قطعه قدرت خدا از هر قدرتی بالاتره🙃مرسی بابت راهنمایی تون عزیز دلم❤️

واقعا؟؟😲استغفرالله من به هیچ عنوان نمیخوام همچین کاری کنم قطعه قدرت خدا از هر قدرتی بالاتره🙃مرسی ب ...

اره عزیزم،قطعا همینطوره و خیلیا شاید از روی ندونستن به سمت طلسم و‌جادو میرن و‌خودشونو بدبخت میکنن،خوشحالم که نظرت عوض شد عزیزم😍امیدوارم هیچکس هرگز سمت این چیزا نره که عاقبتی جز شر براش نداره

خواهش میکنم عزیزم ان شالله به خواسته دلت برسی😘

اره عزیزم،قطعا همینطوره و خیلیا شاید از روی ندونستن به سمت طلسم و‌جادو میرن و‌خودشونو بدبخت میکنن،خو ...

بله حرفتون درسته👌🏻منم اطلاعات کافی در این مورد نداشتم و از روی نادانی نزدیک بود خودم و بدبخت کنم❤️مرسی که بهم اطلاع دادین 💋

الهی آمین 🤲🏻فدای شما بشم همچنین عزیز دلم🥰از خدا میخوام بهترین ها نصیب قلب مهربونتون بشه 😘😘خدا خیرتون بده🫀