ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
حرفتون کاملا درسته👌🏻هر شبانه روز سر نماز همیشه از خدا میخوام اما از شما پنهون نباشه من خیییلی عجول ...
انشالله که میرسی و رسیدن رو میفهمی
اما مطمعن باش اگر بصلاح و مصلحتت باشه هرجووور شده خدابرات جورش میکنه
مطمعن باش
شاید الان حکمتش رو نفهمی ولی یقیین داشته باش در اینده میفهمی خدا چقدرررر هواتو داشته و تو غافل بودی
بسپار به خودش
نمیتونم بخدا بریدم ،تنها راهی که برام مونده همینه 🙂
اخه این که میخوای بری راه نیس چاهه
دعا وجادو یعنی پناه بردن به قدرت شیطان واجنه،یعنی ادم به این باور رسیده که قدرت اونا بیشتر از خداس و ازشون کمک میخواد خب این شرک مطلقه و مطعن باش نه تنها کمکی ازشون برنمیاد بلکه کلی بهت آسیب میزنن و نحسی وارد زندگیت میشه پای اجنه به زندگیت باز میشه،حتی شاید بتونن یه مدت اونچیزی که ادم میخواد وبهش بدن ولی بعدش ورق برمیگرده چنان ضربه ای بهت میزنن که بگی کاش نمیرفتم سمت این چیزا،از من گفتن بود امیدوارم راه درستو بری ،به خدا اعتماد کن و ازش بخواه ودعا کن مطمعن باش اگه به صلاحت باشه بهت میده
واقعا؟؟😲استغفرالله من به هیچ عنوان نمیخوام همچین کاری کنم قطعه قدرت خدا از هر قدرتی بالاتره🙃مرسی ب ...
اره عزیزم،قطعا همینطوره و خیلیا شاید از روی ندونستن به سمت طلسم وجادو میرن وخودشونو بدبخت میکنن،خوشحالم که نظرت عوض شد عزیزم😍امیدوارم هیچکس هرگز سمت این چیزا نره که عاقبتی جز شر براش نداره