2777
2789
عنوان

دندان در آوردن کودک ۹ماهه

614 بازدید | 10 پست

سلام یه‌‌ مادر خسته هستم ،😥پسرم ۹ماهشه هنوز دندان در نیاورده لثه هاش خیلی ورم کرده.دو‌هفته پیش گوش درد شد بردمش دکتر دارو داد استفاده کردم بهتر شد گفت عفونت کرده گوش بچم ‌.ولی الان از دیشب دوباره شروع شده همون گریه ها خیلی بی قراره اصلا یه لحظه ارامش نداره بچم مدام سرشو تکون میده موقع خواب .منم استامینوفن میدم بهش .از اینکه دوباره ببرمش دکتر باز بهش خشکن بدن بدم میاد ...به نظر شما بچم دندون در میاره اینجوری شده؟؟؟؟؟یکمی هم شکمش بیشتر از قبل کار میکنه مثلا روزی ۳دفعه اینم تاثیر داره که غذا کم‌تر از قبل میخوره ،😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۱۰ ماهگی دندون در اورد

اونم نه از پایین

دو تا از بالا!

و از ۵_۶ماهگی ورم لثه و این مدل درد ها رو داشت منم اشتباهی لثه پایینش رو فشار میدادم اما بچم دندون بالا در میاورده و نمیدونستم🙂

نگران نباش مرواریداش ب زودی در میان

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️

عزیز دلم داره دندون در میاره پسر منم دو هفته دیگه هشت ماهه میشه از چند هفته پیش همین علایم رو داشت امروز متوجه شدم دندون پایینش در اومده . شما اگه بچه تون خیلی بی‌قراره نوک انگشتتان رو دیفن هیدرامین بزنید روی لثه هاش بمالید هم آروم میشه هم راحت می‌خوابه. یه کوچولو بمال به لثه هاش‌

خیار یا هویچ یا لثه گیری که توفریزر سرد کردید بدید دستش. چه باید کرد خواهر بچه ها همینن. سرشون سلامت باشه میگذره این دوران

دستتو آروم بکش به گوشه‌اش اگه جیغش بلند شد احتمال داره گوشش باشه چند قطره شیر خودت بچکون داخلش و آروم ماساژ بده صبح میبینی چطور عفونت رو می‌کشه بیرون.

پسر من یه صبح تا ساعت دوشب یک ریز گریه میکرد فکر میکردم دل درد داره اون موقع دوماهه بود دستم رو گوشش که گذاشتم جیغ بلندی کشید صورتش قرمز شد منم شیر خودم رو تو گوشش چکوندم و مالش دادم آروم خوابش برد شاید باورتون نشه صبح که گوشش رو دیدم وحشت کردم چنان عفونت از گوشش زده بود بیرون هر چی با دستمال کاغذی بیرون می‌کشیدم تمومی نداشت بعد از اونم یکبار دیگه همین جوری ریختم که اگه بازم چرک داشته باشه بیاد بیرون  که خداروشکر همون بار اول تمیز شده بود. تو این شش ماه اصلا یکبار هم به خاطر گوش اذیت نشده‌ شیر مادر استریل و ضد التهابه . در واقع نعمت بزرگی واسه نوزاده