2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی زخم دهانه ی رحم داشته؟

127 بازدید | 16 پست

زخم دارم پاپ اسمیر دادم خداروشکر جوابش خوب بوده فقط تو معاینه دکتر گفت زخم داری عفونتم داری برام دارو وپماد نوشته چند روزه استفاده میکنم دکتر گفت ۱۰ روزه دیگه دوباره برم پیشش زیر دلم خیلی درد میکنه امونمو بریده شماهم درد داشتین؟راه حلش چیه؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو چی دادن؟فنازوپریدین فلوکنازول و فلوکساسین عالی ان

فلوکونازول، داکسی سایکیلین با متروماکس

پماد کلیترومازول و کلیندامایسین

ولی هیچ اثر نداره دردام خوب نمیشه انگار پریودم فقط خونریزی ندارم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فریز کردم خوب شد حتما درمان کن

تو هم درد داشتی؟ 

تو درمانم فعلا دارو نوشته فقط

تو هم درد داشتی؟ تو درمانم فعلا دارو نوشته فقط

اره عزیزم درد داشتم 

انشاالله با دارو برطرف میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سوزش ادرارم دادی؟

نه عزیزم یکم خارش داشتم که رفع شد الان فقط درد دارم

اره عزیزم درد داشتم انشاالله با دارو برطرف میشه

خداروشکر خوب شدی یعنی بعد فریز دیگه قابل برگشت نیست؟

خداروشکر خوب شدی یعنی بعد فریز دیگه قابل برگشت نیست؟

از اون زمان12سال میگذره زخم نشده نمیدونم برگشت پذیر هست یانه گلم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
از اون زمان12سال میگذره زخم نشده نمیدونم برگشت پذیر هست یانه گلم

خب خداروشکر به خدا دارم میمیرم حوصله ندارم درد بکشم میرم پیش دکترم میگم هر کاری لازم بکن

خب خداروشکر به خدا دارم میمیرم حوصله ندارم درد بکشم میرم پیش دکترم میگم هر کاری لازم بکن

انشاالله که هرچی خیره پیش بیاد اگه دکترت خوبه بهش اعتماد کن اون بهتر بلده

انشاالله که هرچی خیره پیش بیاد اگه دکترت خوبه بهش اعتماد کن اون بهتر بلده

من فقط دنبال درمان سریعم برام فرقی نمیکن چی باش حتی اگه برداشتن کل رحم باش

من فقط دنبال درمان سریعم برام فرقی نمیکن چی باش حتی اگه برداشتن کل رحم باش

وا چندسالته عزیزم

وا چندسالته عزیزم

۳۱ یعنی یه آدمی هستم به شدت آستانه ی دردم پایین فقط میشینم گریه میکنم