2777
2789

سلام ، من دو روز پیش نوار قلب جنین دادم که نرمال و طبیعی بود ولی درست از فرداش دردهای شکمی زیادی دارم دیروز و امروز ، درد و هرازگاهی تیر میکشه نمیدونم چیکار کنم شما تجربه ای ندارید؟ من تو ماه پنجم بارداری هستم

لطفا کمک کنید نگرانم 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ایی ندارم...اما با توجه به تیکرتون شما الان تو ماه چهارم هستینا

دو روز پیش دکتر گفت چهار ماه رو تموم کردی ...

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

آره دقیق ۴ ماهته

۹ روز دیگه چهار ماهش کامل میشه

البته باتوجه به تیکرش

فردا میشه ۱۶ هفته یعنی ۱۱۲ روز

وچهار ماه ۱۲۰ روزِ  

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
عزیزم کلا هر مشکلی داری اول به دکترت زنگ بزن کلا استرس نداشته باش

دکترم بیمارستانه سوال جواب نمیده حتما باید برم پیشش...

۹ روز دیگه چهار ماهش کامل میشه البته باتوجه به تیکرش فردا میشه ۱۶ هفته یعنی ۱۱۲ روز وچهار ماه ۱۲۰ ...

چه دقیق میدونی من هنوز گیجم تو محاسبه سن بارداری🙁

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
عزیزم منم همینجوری بودم رفتم دکتر سونو انجام داد گفت چیزی نیست رحم داره جا باز میکنه

ممنون از لطفتون خانومی