2777
2789

سلام شبتون بخیر

من چند روزه جابه جایی دارم و مجبور شدم یه مقدار کار کنم

البته کار خیلی سنگین نه،مثلا جابه جایی وسایل کوچیک و جارو کشیدن و...

الان از سرشب کمرم خیلیی درد گرفته اصلا نمیتونم راحت راه برم

۸ هفته هستم،نگرانم بچم آسیبی نبینه؟😭😭😭

خواهرزاده من خیلی کمردردشدید داره امشب زیرشکمش دردمیکرد گفت شاید دردزایمانهآخه 9 ماه هست رفت کتر ن ارقلب بچه آزمایش داد گفت فقط استراحت کن

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله چیزی نمیشه ولی به خودت فشار نیار ..لکه بینی نداری شکر خدا ،سعی کن دراز بکشی و زیر پات بالشت بزار ،خیلی اذیتی یه شیاف استامینوفن (ساده) بزار آرومت می‌کنه.(مقعدی)

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ان شاالله چیزی نمیشه ولی به خودت فشار نیار ..لکه بینی نداری شکر خدا ،سعی کن دراز بکشی و زیر پات بالش ...

مرسی عزیزم

همش چک میکنم خدایی نکرده لکه بینی پیدا نکرده باشم

چند روزه اصلا استراحت ندارم همش در رفت و امدم

خداکنه فقط چیزیش نشه وگرنه از عذاب وجدان میمیرم

مرسی عزیزمهمش چک میکنم خدایی نکرده لکه بینی پیدا نکرده باشمچند روزه اصلا استراحت ندارم همش در رفت و ...

استرس نداشته باش و ریلکس کن ،خب چندروزه استراحت نداری مشخصه بهت فشار میاد ،به نی نی و خودت رحم کن ،الان هم فقط سعی کن آروم باشی و استراحت بده به خودت...هنوز هنوزا راه جلو پات داری ....باید خیلی مراعات کنی عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مرسی عزیزمهمش چک میکنم خدایی نکرده لکه بینی پیدا نکرده باشمچند روزه اصلا استراحت ندارم همش در رفت و ...

عزیزم طبیعی استراحت نداشتی سرپا بودی به خودت نی نی استراحت بده هیچی نمیشه 

من یه ساعت سرپا بشم احساس خفگی بم دست میده چشام سیاهی میره تو که چند روز سرپا بودی عجیب نیست درد کمر