2777
2789
عنوان

فرهنگیان

243 بازدید | 14 پست

من دعوت به مصاحبه شدم. این چند روز دارم برای مصاحبه آماده میشم ولی با هر کاری که می‌کنم انگار دارم از خود واقعیم فاصله می‌گیرم و این حس بدی بهم میده. تا همین یه هفته پیش خدا خدا می‌کردم مصاحبه دعوت بشم ولی الآن ناراحتم که دعوت شدم. تو دلم احساس سنگینی می‌کنم. مردد شدم. به آموزش علاقه دارم ولی با چیزهای دیگه‌اش نمی‌تونم کنار بیام. از طرفی می‌ترسم اگه این موقعیت رو از دست بدم چند سال بعد پشیمون بشم. میشه از تجربه‌هاتون بگین؟ بعد از قبولی سختگیری‌ها تا چه حده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چه چیزهایی؟

من در کل دختر ساده‌ای‌ام، ولی اون چیزی که ازم می‌خوان هم نیستم. مثلا من هیچوقت مانتوی جلوباز یا کوتاه نپوشیدم، ولی الآن باید چادر سر کنم. یا مثلا ناخن‌هامو همیشه یه کمی بلند نگه می‌دارم، الآن بابام گفت همون رو هم کوتاه کنم.

منم قبلا حال تو رو داشتم، می‌فهمم چجوریه. ولی انگار همیشه غم نرسیدن از شادی رسیدن بیشتره.

با تراز ۸۰۰۰ چیزی قبول نشدم اونوقت همکلاسیم‌ با تراز ۶ هزار ۷ هزار قبول شدن حالم از همه چیز بهم میخوره

چجوری امکان داره اهه😔نمیفهممم‌ بخداا

در جهان دیگر،شاید..🌱
با تراز ۸۰۰۰ چیزی قبول نشدم اونوقت همکلاسیم‌ با تراز ۶ هزار ۷ هزار قبول شدن حالم از همه چیز بهم میخو ...

منم چند تا مورد اینجوری دیدم. امسال اصلا معلوم نیست بر چه اساسی دعوت کردن.

دختر منم فرهنگیان قبول شده دوست نداره بره

اصلا مصاحبه و گزینش رو نمی خونه 

از قران و نماز هیچی بلد نیست و دوست نداره برای فرهنگیان وقت بذاره

بهش گفتم اگر نمی خونی یا کم می خونی بهترِ برای مصاحبه نری

نه وقت مردم بگیری نه وقت خودتو

و اینکه وقتی هم بره مطمقنم رد می شه و این برای آینده اش اصلا خوب نیست

چون هر ارگانی بره تحقیق می کنن که اونجا تو گزینش و مصاحبه آموزش و پرورش رد شده و این یک امتیاز منفی بزرگ محسوب می شه و کلا هیچ نهاد و ارگانی جاش نیست دیگه

خیلی پشیمونم که یک سال حمایتش کردم..از تفریح و شادی و دورهمی هم زدم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
تحقیقات کنن بدونن مانتویی هسی رد می کنن

مطمئنی ؟؟

همه مانتو یی هستن چطور ممکنه فقط چادری رو قبول کنن

امکان نداره

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌