2777
2789
عنوان

ترک پوستی

209 بازدید | 5 پست

19 سالمه بدنم سفیده یه جای سالم برام نمونده از ترک پوستی، من نه چاق شدم نه لاغر نه زاییدم نه هیچ کوفت دیگه ای که بگم ازوناس فقط هربار که نگاه میکنم به خودم یه ترک جدید میبینم حتی توی خانوادم هم هیچکس این مشکلو نداشته نمیدونم واقعا خسته شدم کاش میمردم راحت میشدم هربار بدن یه دخترو میبینم حسرت میخورم تا به حال کسی رو مثل خودم ندیدم الان حتما میخواید بگید عادیه و همه ازش دارن ولی این برای کسیه که چهار تا رو باسن و رونش داره نه منی که حتی دست و کمرم هم ترکیده آروزی یه پوست صاف تا ابد روی دلم میمونه :) 

منم ترک دارم

همه دارن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

پوستت خشکه ؟یه دستگاه هست خیلی کمرنگشون میکنه یه کلینیک تو تهران داره به اسم کلینیک سیرخ اگه اسم‌ پیجشو عوض نکرده باشه سرچ کنی پیدا میکنی چون من یه دوسالی هست اینستا ندارم چک نکردم

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت خشکه ؟یه دستگاه هست خیلی کمرنگشون میکنه یه کلینیک تو تهران داره به اسم کلینیک سیرخ اگه اسم‌ پی ...

نه اتفاقا پوستم خشکم نیست دکتر هم رفتم میگن با دستگاه و اینا ترک پوستی درمان نمیشه 

نه اتفاقا پوستم خشکم نیست دکتر هم رفتم میگن با دستگاه و اینا ترک پوستی درمان نمیشه

نمیدونم دیگه نمونه هاش که خوب بودن از نزدیک ندیدم، خودت سرچ کن ازشون بپرس میخوای

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻

والا منم این جورم خواهر:)

هیچ جای بدنم سالم نیست رونام،باسن،دست،کمر،سینه

خیلیم تو دیدن درمانم نمیشن:)💔

پیش کسی نمیتونم لباس دلخواهمو بپوشم یه جوری نگاه میکنن بهم،سوال میپرسن وای خودزنی کردیی؟؟😅😅😅

نمیدونم چی بنویسم والا.....