19 سالمه بدنم سفیده یه جای سالم برام نمونده از ترک پوستی، من نه چاق شدم نه لاغر نه زاییدم نه هیچ کوفت دیگه ای که بگم ازوناس فقط هربار که نگاه میکنم به خودم یه ترک جدید میبینم حتی توی خانوادم هم هیچکس این مشکلو نداشته نمیدونم واقعا خسته شدم کاش میمردم راحت میشدم هربار بدن یه دخترو میبینم حسرت میخورم تا به حال کسی رو مثل خودم ندیدم الان حتما میخواید بگید عادیه و همه ازش دارن ولی این برای کسیه که چهار تا رو باسن و رونش داره نه منی که حتی دست و کمرم هم ترکیده آروزی یه پوست صاف تا ابد روی دلم میمونه :)
پوستت خشکه ؟یه دستگاه هست خیلی کمرنگشون میکنه یه کلینیک تو تهران داره به اسم کلینیک سیرخ اگه اسم پیجشو عوض نکرده باشه سرچ کنی پیدا میکنی چون من یه دوسالی هست اینستا ندارم چک نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!