2777
2789

نگرانم تافردا ببرم دکترم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

عااالیه

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعاکن باردار باشم

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

اره هرروز بیشترم میشه نگران نباش مبارکه.دس بذار روی شکمت برای مادرشدن منم دعا کن

خدایا بحق این عید بزرگ خدا دامنت سبزکنه 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مبارکهعدد اعلام نکرده ، گفته بالای هزار

بتا خوبه بنظرت تقریبا 20روزازپریودیم گذشته کم نیست؟ 

خوبه بتا نوشته بالای هزار. عدد دقیقشو نگفته. باید تیتر بتا بدی تا دقیق عددش اعلام شه. البته که مهم نیست. استرس هم نداشته باش. ب سلامتی بغل بگیریش

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
خوبه بتا نوشته بالای هزار. عدد دقیقشو نگفته. باید تیتر بتا بدی تا دقیق عددش اعلام شه. البته که مهم ن ...

ممنون عزیزم یعنی بیست روز از موعدم گذشته بنظرت خوب بالا رفته؟ 

خدایا بحق این عید بزرگ خدا دامنت سبزکنه

ممنونم عزیزم.ان شاالله توام به حق این روزای عزیز به سلامت فارق بشی...سالیان سال سایت روی سر نی نی هات باشه..با ناز تو بزرگ بشن و عاقبت بخیر.الهی امین

ممنون عزیزم یعنی بیست روز از موعدم گذشته بنظرت خوب بالا رفته؟

بله عزیزم خوبه. ولی میگم باید تیتر بتا بدی تا دقیق عددش معلوم بشه. که چندان اهمیتی نداره این عدد. احتمالا دکتر میفرسته سونو که صدای قلبشو بشنوی دیگه خاطر جمع میشی

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
بله عزیزم خوبه. ولی میگم باید تیتر بتا بدی تا دقیق عددش معلوم بشه. که چندان اهمیتی نداره این عدد. اح ...

ممنونم خدادامنت سبزکنه