2777
2789

من برادر شوهرم داره ازدواج میکنه و براش یه خونه ی شیک رهن کردن 

در صورتی که همسر من که یه شهر دور از خانوادشه  با اینکه میدونن امسال داره واسه تخصص درس میخونه و کار نمیکنه ذره ای حمایتش نمیکنن و اصلا خونه هم حتا نگرفتن برامون 

تنها کاری که باباش برامون کرده این بود که 

یه عروسی خوب گرفت بعد ۵ سال عقد !

و همون اول ۱۰۰ میلیون پول داد واسه رهن خونه و بعد اون حتا دیگه یه سوال نکرد که این همه سال داری تمدید میکنی چجوری اصلا ؟ با کدوم پول؟ 

و تو مجردیش ۲۰۰ میلیون هزینه ی دانشگاهشو داده بود وقتی شوهرم پزشکی ازاد قبول شد

همین 

دیگه کلا سپردش به امون خدا

بخش دردناکش برام اینه که شوهرم اصلااا به روی خودش نمیاره که خانوادش اینجوری فرق میذارن و همواره دفاع میکنه همشون

هموااااااره و در همه حال

ببخشید مصلا شخصا شما توقع داری تا کی اون پیر مرد پول بده 

ی سنی بگوبلکه سنه تموم شد راحت شن

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید مصلا شخصا شما توقع داری تا کی اون پیر مرد پول بده ی سنی بگوبلکه سنه تموم شد راحت شن

کدوم پیر مرد ؟ 

باباش یه عالمه زمین داره 

ولی واسه اسایش بچه هاش یکیشو نمیفروشه

به شما صدتومن داده برادرشوهر بیچاره هم تازه زن گرفته براش خونه گرفتن وایسین س چهارسال بگذره ببینید بازم میده بعد حسودی رو شروع کنید

اینقدر متوقع و پرو نباشین وقتی تشکسل خانواده میدین خودتون مسئول زندگی خودتونید

بله بله بله

ولی با این تفاوت که 100 هزار تومن هم خرج نکردن. نه برای عروسی نه برای وسایل نه برای درس نه برای خونه. دستش رو روی زانوی خودش گذاشت یا علی گفت و بلند شد.

الان حتی اگه ماشین صفرشونم بدن من نمیگیرم. از منت و توقع بعدش متنفرم

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

اون زمان ۲۰۰ میلیون هزینه دانشگاه کلی پول بوده عروسی هم براتون گرفته ۱۰۰ هم رهن خونه داده بنطر خیلی پرتوقعی.پدرشوهر من عین غریبه ها اومد تالار حتی کادو هم نداد ن عقد ن عروسی ن پاگشا تازه سودم کرد چون هر چی میوه و غذا از تالار اضافه اومده بود با خودش برد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اینم بگم که وضع باباش واقعا خوبه وکلی ملک و املاک داره ولی یکیشو‌ نمیده واسه اسایش بچه هاش 

و ما در حال حاضر تو خونه ی کوچیکی که مال پدرمه داریم زندگی میکنیم

در صورتی که وظیفه ی پدر من نبود و وظیفه ی پدر همسرمه خریدن که هیچی لاقل رهن کنه اونم وقتی وضعش خوبه