2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین؟

124 بازدید | 13 پست

سلام ممنون میشم خواهرانه راهنماییم‌کنین

من چند ماه درگیر سرطان شدم متاسفانه و به هیچکسم نکفتم فقط منو شوهرم‌میدونیم دوتام دختر کوچولو دارم

حالا سوای همه استرسا و ناراحتیای که از اینده دارم، دُز شیمی درمانیمو‌ میخوان بیشتر کنن که باعث میشه موهام بریزه و …

موندم چجوری‌به خانوادم بگم؟ اصن بگم یا کلاه گیس بزارم؟

اخه بچه هامم کوچیکن باید بکی مراقب اینا باشه

شما حای من بودین چکار میکردین؟

پدرم افسردگی داره اگه بفهمه داغون میشه مادرمم قلبش مریضه موندم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برای دلت خدا سلامتی بده انشالله خوب خوب بشی 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نمیدونم فقط از ته قلبم این موقع شب دعا میکنم صدام برسه به آسمون همه چی برات راحت بگذره سایه ت رو سرب ...

مرسی عزیزم منم از خدا میخوام این روزا هیچکس مخصوصا هیچ مادری تجربه نکنه 

بااینکه دکتر خیلی امیدواری نداده ولی نمیخوام منفی فکر کنم فقط به خوب شدنم فکر میکنم

مسی عزیرم

من دوستم مریضی واقعا سختی داره

یروز خیلی جدی متوسل سد به امام زمان 

گفت من بچه ی کوچیک دارم خودتون کمکم کنبد

از همه امیدشو کند، دکتر میرفت دارو میخورد اما میگفت خودتون شفا بذارین تو ایم چیزا. باورت نمیشه چندساله خوبه خوبه

مشابه بیماریش تو فامیلمون هست که ویگه راه نمیتونه بره اما این سرحال ماشاالله باردارم شد بعدش. 

میخوام اینو بگم همه چی تحت اختیارشونه فقط میخوان ما متوجهشون بشیم

1403/5/22مردم