۵ ساله که برای برادرم میریم خواستگاری، با اینکه شرایط خوبی داره ولی اصلاااا جور نمیشه، هر جارو این میپسنده اونا نمیپسندن و برعکس، من دیگه کلافه شدم تصمیم گرفتم دیگه پامو بکشم عقب ولی دلمم نمیاد سنش رفته بالا ۳۷ سالشه سخت پسند شده نمیدونم چرا جور نمیشه یکم از تجربیاتتون میگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم عاشق بشه و بره جلو خیلی خیلی بهتره تا براش پیدا کنید و منتظر باشید دو طرف پسند کنن
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
تو این سایت های همیر یابی ثبت نام کنه یکی اینجا بود. میگفت همو میبینن البته همراه مادر اوکی بودن بازم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.