2777
2789

تبلیغات زیادی میکنن واسشون جلدشونم‌ جذابه  

اما محتواش‌ به شدت مزخرف 

مخصوصا کتاب دختری که در اعماق دریا افتاد 

رغبت نمیکنی روزی حداقل یه صفحه بخونی 

اما واسه دکور خوبن بزاری تو کتابخونه بخاطر طرحشون‌ 

حالا خود دانید 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با علاقه که داری کتاب بخری و از کسی که بدونی واقعا ادم درستیه معرفی شده باشه

زیاد ربطی به آدمش نداره 

کلا بعضی کتابا‌ فقط رو جلدشون‌ کار شده نه متنشون😂

زیاد ربطی به آدمش نداره کلا بعضی کتابا‌ فقط رو جلدشون‌ کار شده نه متنشون😂

ادمش ربط داره مثلا هم سلیقت باشه همفکر باشه تقریبا باهات 

اره خوب اینجور کتابا فروش ندارن اینجوری میخوان فروش بره😊

@پاتریک_ام  

اونجا تعطیل شد نشد جواب بدم 

من بی دلیل تگ نمیکنم یا‌ طرف مرده‌ و حرف زیادی میزنه

یا‌ وسط سایت فحش میده و توهین میکنه 

یا مردمو سرکار گذاشته 

اگر شما با تگ کردن نی نی یار تو این موارد مشکلی دارین 

سعی نمیکنم افکارتون رو تغییر بدم به نوعی برام‌ اولویت نیست 

@پاتریک_ام اونجا تعطیل شد نشد جواب بدم من بی دلیل تگ نمیکنم یا‌ طرف مرده‌ و حرف زیادی میزنهیا‌ وسط ...

کلا با امثال شماها نمیتونم ارتباط بگیرم یا بهتون اعتماد کنم دیدم چند جا تگ کردی درصورتی ک مهم نبوده اصن حرف خاصی زده نشده

ممنون ک پاسخ دادی

بدرود 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

کلا با امثال شماها نمیتونم ارتباط بگیرم یا بهتون اعتماد کنم دیدم چند جا تگ کردی درصورتی ک مهم نبوده ...

یادم نمیاد علاقه ای به ارتباط باهاتون نشون داده باشم 

جوابم بخاطر احترام به طرف مقابلم بود و این مختص شما نیست 

یادم نمیاد علاقه ای به ارتباط باهاتون نشون داده باشم جوابم بخاطر احترام به طرف مقابلم بود و این مختص ...

پس سلامت باشی عزیز😊نرود میخ آهنین در سنگ متاسفانه👋👋👋

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

پس سلامت باشی عزیز😊نرود میخ آهنین در سنگ متاسفانه👋👋👋

شاید سنگ به قدری قدرتمنده که میخ نمیتونه اجازه گذشتن از حدشو‌ به خودش بده 

همچنین 

شاید سنگ به قدری قدرتمنده که میخ نمیتونه اجازه گذشتن از حدشو‌ به خودش بده همچنین

به گزارش زدناتون برسید سنگ قدرتمند

الارام گذاشتم که یادم بندازه ممنون از یاد اوریتون‌

😊👋

منب که داشتم میخریدمش الان اومدم اینحا دیدم این کااب سفید برفی و...حلد جدید زده عاشقشم هفتصد میسه همش بخرم یا ه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
منب که داشتم میخریدمش الان اومدم اینحا دیدم این کااب سفید برفی و...حلد جدید زده عاشقشم هفتصد میسه هم ...

از من میشنوی اکثرا کتابایی‌ که ظاهر جذابی دارن رو متنش کار نشده  

بخوام پیشنهاد کنم 

یاد او 

بادام 

و سینوهه 

خوبن ارزش دارن