2777
2789
عنوان

باتجربه های خیانت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 81 پست
منم از ترس یه همچین داستانایی نمیخوام بچه بیارم ک لااقل راحتتر بشه جدا شد.نمیدونم تصمیمم درسته یا ن

منم به خاطر بچه هامه موندم شوهرم فکرمیکنه از بی کسیه

دخترداییم شوهرش خیانت کرد شوهرم گفت دختردایی زندگی میکنه چون بچه داره ولی جداشد حضانت بچه ش هم گرفت باباش خونه بهش داد ماشین هم داره حسابدار شرکت معروف هم هست

مردا فکرمیکنند به خاطر بچه میمونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخای به زندگیت ادامه بدی باید کناربیای، من چندساله ازاین موضوع گذشته، ولی هرروز برام تازگی داره، ...

شوهرت خسته نشده منم دعوا راه ميندازم اونم دادمیزنه خسته شدم ولی طلاقم نمیده

حرف بقیه برام مهم نیست😊
نه نشد

الان بازم خیانت میکنه؟ 

اول مطمئن بشو اون اشغالو از زندگیش انداخته بیرون

بعد حسابی بندازش تو خرج

همون خرجایی ک برا اون زنیکه کرده وخرج خودت کن

درسته اتیش قلبت نمیخابه

ولی یکم تسکین شاید بده

الان بازم خیانت میکنه؟ اول مطمئن بشو اون اشغالو از زندگیش انداخته بیرونبعد حسابی بندازش تو خرجهمون خ ...

آشغاله پول تیغ زدبچاک الانم کسی نیست ولی دلم میخادخفه اش کنم

حرف بقیه برام مهم نیست😊
طلاق ک بگیری نهایتا تا یه سال در عذابی ولی اگه بمونی اون داستان و بی اعتمادی و شک و شبهه یه عمری باه ...

نه من خر کنار اومدم و باورت میشه فراموشم شده چون دردهای بدتریو تحمل کردم شوهذم بیشتر میترسه من بهش نارو نزنم و جبران نککنم یوقت

امشب دید وات نصب کرد قهر کرد 

خونه وماشین برام خریدولی یادم میفته کلی ناراحت میشم

بابت خونه و ماشین با وکیل صحبت کن 

خونه و ماشین اگر به عنوان هدیه باشه و پولی در ازاش رد و بدل نشده باشه رو می‌تونه پس بگیره 

مگر اینکه اون ماشین رو بفروشی و با پولش ی ماشین جدید بگیری 

یا خونه رو بفروشی و با پولش ی ملک جدید بگیری 

خیلی حواستو جمع کن 

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو.ادم تو زندگی نمیدونه قناعت کنه یا نه.اگه بکنه به جایی میرسه اگه هم که ن ...

تقصیر خود خانومایی که خودشون کوچیک می بینند کتکشون بزنند سرشون می ندارند پایین خیانت کنند ساده می گذرند تازه مرده طلبکار هم هست که چرا به روش آوردی 

حس نمی کنید اینا همش از ضعف خانم مردا ها همیشه مقصر نیستند این ماییم اجازه میدیم در حقمون ظلم کنند 

شوهر است تر می دونه هر اتفاقی بیفته استارتر نمیره می گه سو استفاده کنم از شرایط 

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو.ادم تو زندگی نمیدونه قناعت کنه یا نه.اگه بکنه به جایی میرسه اگه هم که ن ...

خیلی حالم خراب میشه داغون من تخم مرغ خوردم اون براش کلی رستوران هزینه کرده

حرف بقیه برام مهم نیست😊