2777
2789
عنوان

باتجربه های خیانت بیان

775 بازدید | 81 پست

سلام خانما

من همسرم بهم خیانت کرد.ومتاسفانه تواون رابطه خیلی براش خرج کرده.ازوقتی فهمیدم حالم بدمیشه.

اعصابم بخاطرکارهای خودم خوردمیشه چقدرقناعت کردم

بخیال خودم که کارت دستم بودم اماافسوس اونم پول سوا داشت.

یادم میفته یه قرون خرج من نمیکردم بامترواینوراونورمیرفتم براون اسنپ می‌گرفت حالم داغون میشه.کلی افسوس میخورم کل جوونیم به قناعت برای یه آدم بیخودگذشت....

حالاچیکارکنم آروم بشم بااین موضوع کناربیام

حرف بقیه برام مهم نیست😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغون نشو لیاقتش همون جندع ها هستن منم از بین رفتم زیرچشمام گود شد ارزش داره پیر بشی من کهنه میکردم ...

منم از ترس یه همچین داستانایی نمیخوام بچه بیارم ک لااقل راحتتر بشه جدا شد.نمیدونم تصمیمم درسته یا ن

قربانی نشو 

و ارزش خودت بدون تو لیاقت بهترین چیزا داری به نظرم فقط به خودت توجه کن دیگه به خودت ارزش بده 

برای خودت خرج کن و خودت دوست داشته باش

مهم نیست دلیل اون چی بوده واسه اینکار مهم اینه که این دنیا داره بهت می گه از خودت دور شدی برگرد به خودت می گه به خودت ارز بده 

این یه مجازات برای بی توجهی نسبت با خودت بود

این آقا هم مقصره بیشتر از شما ولی تو هم بی تقصیر نیستی وقتی ضعیف باشی همه از روت رد می شند قوی باش

داغون نشو لیاقتش همون جندع ها هستن منم از بین رفتم زیرچشمام گود شد ارزش داره پیر بشی من کهنه میکردم ...

شوهرمنم خرج یکماه منوبراش عطرخریدهرهفته رستوران میبردتش

حرف بقیه برام مهم نیست😊

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو.ادم تو زندگی نمیدونه قناعت کنه یا نه.اگه بکنه به جایی میرسه اگه هم که نه عقب میمونه این وسط هم اگه برا یکی دیگه خرج کنه 🤦‍♀️من که دیوونه میشم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم