2777
2789

شرایط میگم و راهنمایی می خوام 

دوستم و شوهرش دعواشون شده 

علت بماند 

من برای آشتی پیش قدم شدم 

دوستم نظرش اینه زیر نظر مشاور بهم برگردن 

ولی شوهرش تحت تاثیر خانواده به ازدواج مجدد و جدایی فکر می کنه و هیچ برنامه ای هم برای برگردوندن دوستم نداره، 

ولی من به دوستم نگفتم اینارو فقط گفتم خودت باید برگردی یا من دعوتتون کنم و .... ولی میگه فقط با نظر مشاور برمیگرده و شوهرش زیر بار مشاور هم نمیره 

من اگه نظر شوهر و خانواده ی شوهرشو بهش منتقل کنم ، اونم کلا لج می کنه و مستقیم به جدایی فکر می کنه 

موندم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات بودم، در این حد دخالت نمیکردم.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

عزیزم وقتی شوهرش نمیخواد و انقد دهن بینه و میخواد جداشه و مشاوره هم نمیاد از دست دوست شما ماری برنمیاد همون بهتر جداشه حتما بهش بگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شرایط میگم و راهنمایی می خوام دوستم و شوهرش دعواشون شده علت بماند من برای آشتی پیش قدم شدم دوستم نظر ...

اصلا جدایی رو نگو . با زور که نمیشه نگهش داشت شوهرو ولی بگو محبتشو زیاد کنه نسبت به قدیم

شاید فردا به همون چیزی که منتظرشی برسی ((:🩵🩷

پاتو بکش کنار

بگو ویروس گرفتم ۲ماه خودت رو بکش کنار.هر کاری کنی چی بهم برگردن چی برنگردن ،ادم بده شما میشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مشکلشون حاد نیست، بگم اگه بنا به هر دلیلی هم بهم برگردن این حرفا مثل خوره میشه براش

پس یا این حساب یکی از کاربرا حرف قشنگی زد به یه بهونه ای خودتو بکش کنار بگو ویروس گرفتم چون فردا هرچی بشه سر شما میشکنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...