2777
2789

بچه ها پول پیش خونمون ۱۰میلیون ازش باقی مونده بود اون روز گفت سقف تراکنش کارت ب کارتم تموم شد ۱۲شب میریزم برات

باز روز بعدش زنگش زدم گفت سر شب میریزم

الا ۳روزه دیگه جواب گوشیش نمیده زنگش میزنم رد تماس میده

پیام میدم جواب نمیده اصلا😣چکار‌کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا زمانى كه  تسويه حساب كامل نميكردى نبايد جايى كه تحت تصرفت بودو تحويل ميدادى الانم اگر با پنبه برى جلو يا بنگاه و واسطه كنى بهتره وگرنه بايد برى شوراى حل اختلاف و زمان بره

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

شما نبايد قبل از تسويه كامل تحويلش ميدادى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

نباید کلید رو میدادی

برو املاک 

قراردادتو دادی دستش یا دستته؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...