2777
2789
عنوان

یعنی من واقن مشکل روانی دارم

127 بازدید | 9 پست

بچه ها من اصلا دوست ندارم که درد بکشم با اذیت بشم با برعکس کسی رو اذیت کنم 

اما خودم به شدت عاشق کبودیم مثلا دستم به یه جایی برخورد می‌کنه خوشحال میشم که قراره کبود شه

از نظرم کبودی زیباترین زخم روی بدن

مثلا دوست دارم رو تنم زخم داشته باشم ولی نه اینکه بخوام به خودم آسیب بزنم مثلا خیلی دوست دارم تصادف کنم که باندپیچی رو تنم داشته باشم ولی غیر عمد باشه 

ولی از خون خوشم نمیاد 

مثلا بچه هم که بودم میخواستن سرم شیره بمالن وعده چسب زخم میدادن 

همیشه تو کیفم دارم و گاها بی دلیل رو دستم میزنم 

به شدت نگرانم که چمه تو نت خیلی سرچ کردم ولی چیزی در موردش نفهمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا یه نوع فتیش یا علاقه‌ زیبایی‌شناختی نسبت به آثار روی بدن پیدا می‌کنن، مثل تتو، جای زخم، کبودی

اینی که میگی لزوما اختلال نیست مگر اینکه باعث آسیب جدی یا مختل شدن زندگیت بشه، مثلا از قصد خودتو کبود کنی و بلایی سرت بیاد

یه وقتا هم می‌تونه به نیاز روانی به توجه یا مراقبت برگرده، وقتی کبود میشی هی نگاهش می‌کنی، مراقب خودت هستی، باهاش سناریو می‌سازی تو ذهنت

ممکنه واسه اینا دوستش داشته باشی 

یا مثلا یکی رو دیدی تو دنیای واقعی یا فیلم و انیمیشن؛ بخاطر اون تو هم جذب باندپیچی شدی

مثلا دازای یه شخصیت انیمه‌ست که عشق خودکشیه، دستاش باندپیچیه همیشه😁 خیلی هم بامزه‌ست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بعضیا یه نوع فتیش یا علاقه‌ زیبایی‌شناختی نسبت به آثار روی بدن پیدا می‌کنن، مثل تتو، جای زخم، کبودی ...

وای دقیقا من رد زخم هام رو هم خیلی دوست دارم بقیه فکر میکنن زشته ولی من خیلی خوشم میاد 

و همه موضوعاتی هم که گفتی توشون دخیل 

ممنونم که وقت گذاشتین ❤️ 

یعنی مشکل ساز نیست؟

وای دقیقا من رد زخم هام رو هم خیلی دوست دارم بقیه فکر میکنن زشته ولی من خیلی خوشم میاد و همه موضوعات ...

خواهش می‌کنم گل💖 

گفتی از خون و درد خوشت نمیاد پس این با خودآزاری فرق داره. الان فقط دنبال ظاهر کبودی یا باندپیچی هستی که خب این به زیبایی و حس نمادینش مربوطه.

اگر این علاقه فقط یه سلیقه‌ خاصه و زندگیت رو مختل نمی‌کنه جای نگرانی جدی نیست ولی اگر حس کردی کم‌کم می‌خوای عمداً آسیب بزنی برای رسیدن به کبودی یا این فکرها خیلی زیاد شد بهتره با یه روان‌شناس صحبت کنی.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خواهش می‌کنم گل💖 گفتی از خون و درد خوشت نمیاد پس این با خودآزاری فرق داره. الان فقط دنبال ظاهر کبود ...

نه اصلا علاقه ای به آسیب رساندن نه به خودم نه به بقیه ندارم 

فقط از ظاهرش خوشم میاد برام جالبه 

و باند پیچی و چسب زخمم که از مورد علاقه عامه همیشه همراهمن