2777
2789
عنوان

شاید مشکل شما هم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست
مثلا چه مارکی خوبه و چند گرفتین شما من خیلی ناراجتم

مارکشو یادم نیست ولی میلی3500گرفتم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه متشکرم فک کردم مثل شامپوئه و خودش بسته بندی کارخونه داره

آره دقیقا فقط اگه خواستی استفاده کنی خیلی مواظب باش که به ریشه موهات نزنی چون موهات میریزه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
چرا بریزه؟ مگه تقویتی نیست؟

ببین کراتینه همون چیزی که موی ما از دست داده که دمیج شده

الان این کراتینو باید بزنی به یک سانت مونده به ریشه بعد روشو اتو کنی تا قشنگ به خورد مو بره 

اگه به ریشه بخوره باعث ریزش مو میشه چون طبیعی که نیست یه جورایی میشه گفت مصنوعیه دیگه 

وای اتفاقا منم تا الان چندین بار کوتاه کردم😭😭

خفتت کردم.😆

والا من شنیدم روغن بادوم تلخ وروغن زیتون و سس مایونز بمالی سرت واسه پرپشتی مو خوبه

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘