2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزرم میرم ولی خب زیربغلم درد میکنه گردنمم درده

لیزر اگه از اون لیزر شدیدا باشه باعث درد لنف میشع 

منم سابقه دارم 

اتفاقا منم لنف گلوم درد میکنه انگار داخل گلوم زخمه نمیدونم از چیه حوصله ام نکشید برم دکتر

علائمت چی بود

انقد زیاد بود دردش که دستمو نمیتونستم بندازم کنارم مثل بال پرنده ها باز میموندن بعد یدونه نبود ممکن ۵ تا هم باشن تو یه طرف زیاد بهش توجه نمیکنم برا همین زیاد یادم نیست ولی یبار نیست خیلی اینطوری میشم

انقد زیاد بود دردش که دستمو نمیتونستم بندازم کنارم مثل بال پرنده ها باز میموندن بعد یدونه نبود ممکن ...

من انگار متورمه دستم همش بازه رو سرم میندازمش کتفمم درد میکنه گاهی رگای دوطرف گردنمم درده دستامم بی حسه میخام چیری بلند کنم توهم اینجور شدی؟

Surgical technologist🌱
من انگار متورمه دستم همش بازه رو سرم میندازمش کتفمم درد میکنه گاهی رگای دوطرف گردنمم درده دستامم بی ...

آره بابا حتما کنکوری هستی یا درس اینا میخونی اونا عصبی هستن منم دستام سر میشن بعد رگای گردنت درد میگیره همشو منم داشتم و دارم اگه درس میخونی استرس نگیر ارزششو نداره