2777
2789
عنوان

دغدغه های یک دختر 18ساله

444 بازدید | 27 پست

خواهش میکنم کمکم کنید

کلی مشکل دارم،کسی نیست باهاش دردل کنم،صورتم پره جوش شده لک شده کلافم،کنکور و نهایی و خوب ندادم به تهش رسیدم،قراره واسه سال بعد بخونم تموم تمرکز مو بزارم برای درس ولی جوشام تمرکز مو بهم میریزه همش گریه میکنم تمام دوروبریام صاف صورت شون غیر من دارم دیوونه میشم،هرروز سه چهار جوش جدید بدون بهبود قبلیا

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پوست برو فیشال هم برو 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

باید اول بری پیش متخصص پوست ، ممکنه بفرسته ازمایشگاه و سونوگرافی بعدش هم 

دارو میده که جوشاتو کنترل کنی 

روتین پوستی برات مینویسه 

و بگو یه کرم هم بده برای جای جوشات 

بهش بگو که کنکوری هستی و استرست هم زیاده 

برو دکتر پوست و یه روتین منظم داشته باش 

همه چیز دقیق حساب شده و زندگیت روتین منظم داشته باشه و همش سرت توی کتاب نباشه چون اینطوری روزی ۱۲ ساعت در ظاهر درس میخونی اما روحت خسته است و در اصل شاید ۵ ساعتش فهمیده باشی 

ساعت طلایی خودت را پیدا کن 

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
جوش هات همه میرن اصلا ناراحت نباش

کی دیگه آخه از کلاس هفتم عه جونم و گرفتن اعتماد بنفسم اومده پایین هیچ جا نمیرم حتی خونه خاله و دایی هام

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

فایده نداشته رفتم کلی

خب جوونی تو بعضی آدما شدتت زیاد منم تو دوستام دیدم با اینکه من جوش نمیزد صورتم ولی رفیق داشتم صورتشو انگار زنبور زده بود به مرور درست شه شاید ولی دارو اینا داره