2777
2789

دوس ندارم منتظر باشین برا همین اینجا میگم

یه دخترم 16 ساله با رلم قهر بودم با داداشم (البته نه واقعی) شب رفته بودیم بام دلم گرفته بود رلمم ازمون خواست که بیاد باهم صحبت کنیم خیلی از دستش ناراحت بودم اما به اصرار قبول کردم ساعت۱۱ بود خلاصه بگم رفتیم تهشم اشتی کردیم چون رفتع بودیم بیرون از شهر متاسفانه سرعت ماشین زیاد بود تعادل هم نداشتن با به ماشین سنگین تصادف کردیم الان رلم رفته کما ضریب هوشیش ۴ هست داداشم دست و پاش همش پلاتینی شده خودمم تازه حالم خوب شده اما همش احساس میکنم اگه من نبودم اگه اون شب نمی‌رفتم بیرون اگه با رلم قهر نمی‌کردم یا حتی اشتی نمی‌کردم این اتفاق نمی افتاد الان توی دوماه بار دومش هست که میره کما مادرش همشو از چشم من میبینه واقعا هم تقصیر منه من لنتی که نکبت میارم داداشی که الان باید شیش ماه با ویلچر باشع چون کل بدنش پلاتینی شده اخه مگه یه نفر چقد میتونه نحس و مکبت بیار باشع که اینطوری بشه جالبته خواعر رلم هم کلاسیمع قطعا همه جا پیش رفیقامون جار میزنع که این دنیا با داداش من رل بوده باعث تصادف هم شده اخه من چقد بدبختم

به تو ربطی نداره میدونست میخواد رانندگی کنه نمیخورد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت چی گفتن آخه ۱۶ سال چطور شب بیرون بودی

چون با رفیقی که مثل داداشمه مامانم بهش اطمینان داره بیرون بودم وقتی میگم داداش شاید همخون نباشیم ولی برادری زیاد در حقم کردع که حتی مادرمم مثل پسرش میدونتش

داداش واقعیم نیست رفیقمع دوساله بهش میگم داداش ولی از داداش نداشته خودم خیلی بهتره خیلی اگه اون نبود ...

اها 

مقصر نیستی تو

این اتفاق حتما میوفتاد 

چرخه طبیعته

خودتو سرزنش نکن 

دعا کن رلت خوب شه انشالله

_ ب پسرا اعتماد نکنید

چی بگم اخه قسمت بوده من با شوهرم دعوا کرده بودم اونم اومد دنبالم که از دلم دربیاره ماشین داد بهم برونم منم ن بلد بودم برا اولین بار اونم داخل شهر زدم یه ماشین داغون کردم ماشین خودمونم زیر قیمت دادیم رفت خسارت اونم 

اما هیچ وقت بهم نگفت تقصیر تو بود اتفاق دیگه یه وقتایی پیش میاد یا اینکه من عقد کردم زد پدر بزرگ و مادربزرگ همسرم فوت کرد باید غصه میخوردم پا قدم من بود نزار انرژی منفی بگیری بزار چیزای بهتری جذب کنی