2777
2789
عنوان

درباره عمل مقعد بسته کسی میدونه

534 بازدید | 20 پست

سلام بچم مقعد بستس براش کلوستومی گذاشتن یک ماه دیگه میخوان مقعدشو باز کنن کسی تجربه داشته باید چیکار کنم

اگه نمی‌دونیم سوال نکنین

۱۴۰۲/۱۲/۲۷شروع رژیم وزن فعلی۸۲وزن هدف۵۶بزن بریم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

همدردیم 😭

پسر منم این بیماری رو داره 

هر سوالی داشتی ، میتونی ازم بپرسی 

امیدوارم هر چ‌زودتر دلبندت خوب خوب شه 

پسر من اول کلستومی شد

۳/۵ماهه بود که برای عمل بعدیش اقدام کردیم

دکترش سعید اصلان آبادی (تبریز) گفته بود که طبق یافته های اتاق عمل تصمیم میگیرم چه اقدامی به صلاح هست 

وقتی از اتاق عمل بیرون اومد 

دو مرحله ای کرده بود 

یعنی هم کلستومی رو بسته بود ، هم مقعد رو باز کرده بود 

معمولا این نوع بیماری ۳بار جراحی میکنن

ولی برای پسر من ۲مرحله شد

مصیبتها و سختی ها کشیدیم😭

عذاب ها کشیدیم 😭

خدا برای هیچکس نخواد

الان پسرم ۴سالشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

توی روبیکا یه گروه تشکیل دادیم و مادرهایی که فرزندشون مقعد بسته ست از تجربیات شون میگن 

اگر تمایل داشتید پیام بدین دعوت تون کنم 🌹

نمیدونم والا ،به ما از اول گفتن ۳ تا عمل باید بشه،الان شرایط بچتون بهتره انشالله؟

بله اولش به ما هم گفتن ۳ بار جراحی لازم داره

ولی خب ۲بار شد

الان هم بی اختیاری داره و پوشک میکنم

بله اولش به ما هم گفتن ۳ بار جراحی لازم دارهولی خب ۲بار شدالان هم بی اختیاری داره و پوشک میکنم

توی یکی از تاپیکا گفتید قراره ببرید یه جا تا تست بگیرن بردین؟

ببخشید که هی سوال میپرسم ،خودمم تو شرایط مشابهم خیلی نگرانم ،پسرم دوبار عمل آخرش به عقب افتاده چون سرما خورده ،الان حتی نمیدونم باید غذا دادن بهش رو شروع کنم یا نه

دخترعمه ی من فک کنم رودش مسدود بود تو سه سالگی عمل کردن بعد بی اختیاری گرفت تاالان هزار بار عمل شده نگو دکتر اولش بد عمل کرده عصبهاشد بریده این آخریم بردند تهران عمل کردن بیست سالشه بی‌اختیاری گرفته بود ولی الان خدارو شکرالله.

حرفم اینه خوبتحقیق کنید پیش خوب دکتری ببرید

توی یکی از تاپیکا گفتید قراره ببرید یه جا تا تست بگیرن بردین؟ببخشید که هی سوال میپرسم ،خودمم تو شرای ...

فدات مهربون 

هر سوالی داشتی بپرس ، راحت باش 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 

الان کلوستومی هست دلبندتون؟

بله بردیم ، تست رو انحام دادن نتیجه شد عملکرد اسفنکتر مناسب  و عصب و عضلات دور مقعد نسبتا خوبه 

ولی خب دفعش یک‌دفعه نیست 

فدات مهربون هر سوالی داشتی بپرس ، راحت باش خوشحال میشم بتونم کمکی کنم الان کلوستومی هست دلبندتون؟بله ...

امروز کلوستومیشو بستن 

دکتر گفته ۴ روز نباید هیچی بخوره ،خدا واسه هیچکس نخواد چه عذابی کشید واسه تخلیه روده

خب جواب تستتون که خوب به نظر میاد مشکل از کجاس؟

امروز کلوستومیشو بستن دکتر گفته ۴ روز نباید هیچی بخوره ،خدا واسه هیچکس نخواد چه عذابی کشید واسه تخلی ...

انشالله که هر چه زودتر خوب میشه دلبندت 

واقعا نمیدونم ، میگن بزرگتر شه بهتر میشه