2777
2789
عنوان

خواهرا بیایین دلم بد گرفته

66 بازدید | 9 پست

سلام من دانشجوام و اومدم امتحان بدم انقد حالم بده یه حد نداره بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم برا امتحانا اومدم خیلی دلتنگم از روزی که اومدم اینطورم تو رو خدا یچیزی بهم بگین تو خوابگاهم کسی درکم نمیکنه

من قشنگ درکت میکنم خواهری🫂❤️

چن تا امتحان دیگه مونده؟

اصن خوابگاه خیلی ناجوره خصوصا زمان امتحانا

شبایی که امتحان نداری برو بیزون با دوستات به بادی به سرت بخوره یه نفسی تازه کن

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من قشنگ درکت میکنم خواهری🫂❤️چن تا امتحان دیگه مونده؟اصن خوابگاه خیلی ناجوره خصوصا زمان امتحاناشبایی ...

خیلی حالم بده بخدا نه میتونم به مامانم بگم تا ۲۰ تیر باید خوابگاه باشم ثانیه ها رو میشمارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بده بخدا نه میتونم به مامانم بگم تا ۲۰ تیر باید خوابگاه باشم ثانیه ها رو میشمارم

ناراحت نباشش تموم میشههه بعدم سه ماه تعطیلی😍😍

تازه شرو شدن امتحانات؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

موفق باشی عزیزم دستتم درد نکنه❤

ممنونم شمام موفق باشی عزیزدلم🩷 کاری نکردم ک

الان بخند ببینم حالت خوبه    

ممنونم شمام موفق باشی عزیزدلم🩷 کاری نکردم کالان بخند ببینم حالت خوبه

فدات عزیزم انگار یه بیماری گرفتم این وقت شب که میشه دلتنگیم زیاد میشه و باید با یکی حرف بزنم تا یه کلمه مینوسن گریه میکنم اونطوری حالم خوب میشه الان حالم واقعا خوبه 😄

فدات عزیزم انگار یه بیماری گرفتم این وقت شب که میشه دلتنگیم زیاد میشه و باید با یکی حرف بزنم تا یه ک ...

اره منم غروبا و شبا دلم میگیره

خب خداروشکر که الان خوبی❤️