الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکدوم خوشتون اومد انتخاب کنین بعد معنیش هم تو سایت ثبت احوال ببینین یا تو نت سرچ کنین معنیش هم راحت پیدا میکنین.حالا یه عده میان میگن اسمهای ایرانی بیخودن و عجق وجقن و ازین حرفها این نظر شماست دوست من و محترم میتونین تایپیک و ترک کنین ولی توهین نکنید یه عده هم اسمهای ایرانی دوست دارن خوبه به نظر هم دیگه احترام بذاریم.ممنونم
حالا این یه مجموعه کلی قرار نیست همش قشنگ باشه ولی خو میتونه به خیلی ها کمک کنه اره منم قبول دارم بعضیاش با فرهنگ الان جور نیست خیلی قدیمیه ولی یه سری هم هستن که خوبه واسه زمان حال هم مناسبه.
خوب بود ... ولی هر اسمی به صرف ایرانی بودنش زیبا نیست . پور چیستا 😕غوغا😕 ریبوار 😕ایلگار 😕نیو ت ...
قبول دارم بعضیاش خوب نیست ولی خدایی کی از بین این همه اسم میاد مثلا بقول شما پورچیستا میذاره.😃 ولی میتونه این مجموعه اکثر اسمهایی که دنبالش هستن و یه جا نشون بده انتخاب راحت تر میشه.