2777
2789

سلام 

من میخوام تو خونه آموزش ریاضی بزارم برای دانش آموزان راهنمایی و ابتدایی

رشته خودم تو دبیرستان ریاضی بوده و دانشگاه الکترونیک خوندم.  

به بچه های خودم ریاضی رو خیلی خوب یاد میدم و قدرت انتقال بالایی دارم و بچه هام ریاضیشون همیشه ۲۰ بوده. 

مسئله ای که وجود داره اینه که به روش سنتی با بچه های خودم کار کردم ولی الان میخوام با روش جدیدی با بچه های ابتدایی کار کنم.

پیج اینستا سایت و یا جایی رو میشناسید که بتونم با  روشهای جدید و بازی گونه ریاضی رو آموزش بدم؟

و هم اینکه کتابی که خیلی خوب باشه و نمونه سوالات امتحانی از اون سوالات بیاد رو میشه بهم معرفی کنید مخصوصا برای نهم

ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم این روزا دیگه آموزش سنتی جواب نمیده خانواده ها و بچه‌ها همه آگاه شدند روش‌های نوین رو دیدند و باید خودت به صورت عملی توی کلاس تدریس کرده باشی ر غیر این صورت نمی‌تونی لااقل یه دوره برو حضوری ببین و بعد تدریس کن و اینکه گر می‌خوای موفق باشی فیلم‌های آموزشی زیاد نگاه کن تو یوتیوب هست و همچنین وی بانک‌های مدارس به عنوان یه دبیر دارم میگم

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از راهنماییت وی بانک مدارس چی هست؟

همه مدارس ک بانک آموزشی دارند به صورت فلش یا سی‌دی نگهداری می‌کنند ه تدریس‌های خوب که مال معلم‌های فعال هست رو نگه می‌دارند باید بری از خود مدارس بگیری

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚