2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل امروز بازار بودم چقدر خوشگل زیاد شده واااای😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 99 پست
بعضیا ی جور میگردن انگار اتاق خواب هست خجالتم خوب چیزیه

آره والا. البته انگار ولی یه سریا این طور تیپای افتضاح عادی هم هست

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

شما ک‌ شریعتی هستی ک باید خیلی دیده باشی

اینجور ک یکی شبیه اتاق خواب باشه لباساش ندیدم اتفاقا

برای همین پرسیدم کجاها رفت و امد دارن🤦‍♀️

لباساشون شاید کوتاه باشه ولی بدن نما نیست

معقوله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه خوشگلن ادم یه دیقه از یکی خوشش بیاد دو دیقه بعد بهترش میاد مردا حق دارن من دخترم دیونه شدم شا ...

من تهرانم . تقریبا بالاشهر کجا خوشگل شدن .؟شوهرم که میگه همه دخترا کوتاه . هیکلا انگار صدتا زاییدن.  واقعا اندامشون افتضاح شده .... بگو کجایی که میگی خوشگل پرههههههه🫤

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

منو فرض کن ک همش سرم تو کتاب بود الان ی چند روزیه زیاد میرم کلا تخریب شدم نمیدونم از کجا شروع کنم به خودم برسم😂😂

حالا همه میگن عملی و ژل ان من بینشون نچرال خوشگلم زیاد می بینم که با رسیدگی به خودشون ادم کیف میکنه نگاه کنه بهشون

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من و شوهرم میرم والا همه ام باز من هی بهش میگم این نگاه کن میگه وای مهسا باز شروع کردی هیزی 

ی بار به شوهرم گفتم سینه های زنه نگاه چه بزرگ شالش گیر کرد به کیفم مجبور شدیم کلی وایسیم این از هم باز کنیم 😂😂

زندگی جای قشنگی نیست 
من تهرانم . تقریبا بالاشهر کجا خوشگل شدن .؟شوهرم که میگه همه دخترا کوتاه . هیکلا انگار صدتا زاییدن. ...

منم تهرانم منطقه خوبی هم هستم پاسداران ولی خوشگل زیاد نمیبینم البته انقد خودم ذهنم مشغوله و کار دارم خیلی به کسی نگاه نمیکنم.. ولی الان کلاس زبان دخترم هستم تو لابی منتظرشم به نظرم نود درصد خانما معمولین 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یکی گفته بود با شلوارک تا زانو هستن تو خیابون با اینکه شیرازم و شیراز شهر ازادیه واقعا ندیدم

دقیقا منم ندیدم😂😂

فکر کنم مثل مردای مریض تصور میکنن اونجور ک خودشون میخوان

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤