2777
2789

زیاد میرما ولی هیچوقت اینقد زیاد نمونده بودم بازار وای ک بگم چقدر خوشگل دیدم

بخدا اعتماد بنفسم اومد پایین

هرکیو میدیدم خوشتیپ و خوش هیکل مردای توی بازار چیکار میکنن پس

من مثلا رفته بودم وسایلای خونه بخرم کلا بیخیال شدم همش حواسم ب زنا بود فقط

دیگ بیخیال شدم

من‌ک دخترم اینقد نگا میکنم مردا چیکار میکنن واقعن😐؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم همیشه به دوستام می گم که زمان ما از این خبرا نبود . الان هم پسرا خیلی خوشتیپ هستن و همه دخترای خوشگل به شدتتتتتتتتت زیاد شدن . خیلی زیاد .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
بعضیا ی جور میگردن انگار اتاق خواب هست خجالتم خوب چیزیه

کجاها میرین میگردین مگه؟

چرا ما نمیبینیم اونارو؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مردا که به خر چلاقم نگا میکنن اونارو بیخیال

خب دیگه چخبر 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
نازنین تولدمه :)

عهه بسلامتی عزیزم❤

تولدت مبارک🤩🤩انشالله همیشه شاد و سلامت باشی گلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا زنا تو‌خونه لولو بیرون هلو همه فکر میکنن بقیه زنا همیشه خوب و مرتب هستن

طلاق به خدا خیلی زیاد شده همه دخترا و پسرا همش دنبال همینجور آدمان 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻