2777
2789
عنوان

میگید چیکار کنم بخدا خستم خیلی

569 بازدید | 91 پست

باردارم از بوی خونم وسایلم متنفرممممممم همش بالا میارم غذا نمیتونم بخورم دهنم یا تلخه یا ترش میترسم دیگه ب حالت قبل برنگردم میترسم همینجوری بمونم دلم میخواد بشینم ی فیلم نگاه کنم نمیتونم خیلی تنهام خیلی خستم همش زار میزنم توروخدا راه حلی برا بهتر شدن ندارین 

همش خودمو نفرین میکنم بس ک دارم عذاب میکشم 

عزیزم همه اینا طبیعی باید صبوری کنی 

چند هفته ای؟  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه شدم 9

عزیزم هنوز اولشه کاملا طبیعی اواخر ماه سوم دیگه کم کم این حالت ها تموم میشه منم این روزای سخت رو داشتم سعی کن خونه نمونی یه مدت برو خونه مامانت یا مادرشوهرت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دعا کن قسمت منم بشه😔

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

درست میشه نترسویارت میره ،تکوناش شروع میشه شیرین تر میشه بارداریمقایسه هم همیشه بوده،به دل نگیر

اخه خونواده ی ادم مقایسه کنن خیلی زور داره

خداهرت ویار نداشته تو ک داری حتما اینجوری

اصلاحرفایی شنیدم ک فقط دلم شکست 

حالا اینا ب کنار کاش حالم خوب بود 

ویار کی تموم میشه 

اخه خونواده ی ادم مقایسه کنن خیلی زور دارهخداهرت ویار نداشته تو ک داری حتما اینجوریاصلاحرفایی شنیدم ...

هرکس یجوره ولی میگن پایان سه ماه تمومه

اره مامان منم خیلی مقایسه میکرد

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

عزیزم هنوز اولشه کاملا طبیعی اواخر ماه سوم دیگه کم کم این حالت ها تموم میشه منم این روزای سخت رو داش ...

خونه مادرم ک خواهرم اونجاست خون ب دلم میکنن رفته بودم اونجا با گریه برگشتم